Ove subote novi broj Skuhatćute donosi 16 recepata za pide- turske lađe od mekog tijesta punjene nadjevima od povrća i mesa, ledene deserte i jela sa špinatom
Čari turskog pidea i ledenih deserta u novom Skuhatćute
U novom broju gastromagazina Skuhatćute donosimo 16 recepata za pide. Isprobajte te male lađe punjene mljevenim mesom, kobasicama, puretinom, špinatom, patlidžanima, pečenim paprikama i brojnim slasnim varijacijama. Predlažemo i ledene deserte koji se pripremaju bez pečenja. Smrznuti tiramisu, sorbet od jagoda s kockicama želea od malina, domaći sladoled s čokoladnim preljevom, semifreddo, sorbet i ledene torte samo su neke od poslastica koji se mogu naći na osvježavajućoj plati.
Ne propustite trikove i savjete za sušenje rajčica kod kuće. Dodavanjem aromatičnog začinskog bilja i maslinovog ulja sačuvajte ih za pripremu složenaca, pita, juha ili umaka za tjesteninu.
Otkrivamo kako iskoristiti mlade listove špinata za tople i hladne specijalitete. Od zdravih salata i kremastih juha do popečaka, tjestenine i pizze, špinat ne može dosaditi. Iskoristite ga za bojanje njoka ili pašte - bit će osobito efektni uz crvene i bijele umake.
Ne zaboravite poslati svoje recepte jer najslasnije očekuje nagrada!
Potražite novi broj Skuhatćute u subotu na svim kioscima uz 24sata za samo 1,99 kuna.