Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Čišćenje lica mlijekom i vatom olakšava muškarcima brijanje

Čišćenje lica mlijekom i vatom olakšava muškarcima brijanje
1

Što je muškarac bez hidratantne kreme: Vata s mlijekom olakšava zimsko brijanje, a gel od aloe vere sprečava da zrak izvuče vlagu iz kože poput usisavača

VIDEO

Moderan muškarac koji drži do sebe ne zadovoljava se više s nekoliko kapi običnog after shavea, a njegova mu je koža zbog toga itekako zahvalna. Ako još pripadate skupini onih koji ne njeguju kožu preparatima, vrijeme je da počnete raditi na sebi. U suprotnom vaša će koža tijekom zime izgubiti prirodnu elastičnost, što je prvi, ali krupan korak na putu prema pojavi bora na licu i prijevremenom starenju kože. 

Hladnoća i zimski vjetrovi mogu ostaviti oštre tragove na vašoj koži jer poput usisavača izvlače vlagu iz kože te ona počinje pucati i crvenjeti. Ako joj odmah ne pružite potrebnu njegu, nećete se osjećati dobro u vlastitoj koži koja se, uz neugodan osjećaj zatezanja, može početi i prhutati.

Kako biste spriječili neželjene nuspojave zime, dovoljno je da ujutro i navečer izdvojite samo nekoliko minuta za njegu kože koja se sastoji od triju osnovnih koraka - čišćenja, toniziranja i hidratacije. Prije nego što nabavite preparate za njegu lica, odredite kojem tipu pripada vaša koža. 

Svaki tip kože treba odgovarajuće preparate

Osjećaj zatezanja, prhutanje i crvene mrlje karakteristike su osjetljive, suhe kože sklone iritaciji. Masna koža je sjajna, sklona aknama te ostavlja masni trag na papirnatoj maramici. Kod mješovite kože čelo i dio oko nosa su masni, a obrazi i zona oko očiju suhi.

Zimsko brijanje ne mora biti bolno

Lice čistite prirodnim preparatima ili vatom umočenom u mlijeko, a ne sapunom. Zimi su dlake deblje, a za ugodnije brijanje, prvo izmasirajte lice uljem ili kremom.  Umjesto after shavea  rabite ulje s vitaminom E. 

Koža je zimi žedna

Lice zaštitite hidratantnom kremom s UV faktorom 15, a sjajan je i gel s aloe verom koji sprečava isušivanje, liječi površinske ranice, posjekline i ublažava nadraženost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'