Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Cool hoteli imaju sobu iz bajke, Batman-pećinu i 'treki' letjelicu

Cool hoteli imaju sobu iz bajke, Batman-pećinu i 'treki' letjelicu
11

Soba samo za princeze može se rezervirati u Disneylandu u Anaheimu, Batmanova pećina skupo se plaća za tri sata, a tu su i podvodne čari apartmana Julesa Verna

VIDEO

Svi ljubitelji slatkiša u posebnom apartmanu u Renaissance New York Hotelu 57 pod imenom "Zemlja slatkiša" mogli bi se osjećati kao doma. Apartman je uredila trgovina slatkiša Dylan's Candy Bar, a više od 135 kilograma slatkiša, lizalica, gumenih medvjedića je jestivo. Cijena apartmana iznosi oko 15.000 kuna po danu. 

Hotel u ledu

Idealno mjesto za poklonike znanstveno fantastičnog filma "Tron" jest soba u Ledenom hotelu u Jukkasjärvi u Švedskoj. Sobu su dizajnirali Ben Rousseau i Ian Douglas-Jones, inače veliki obožavatelji filma, koji su uspješno spojili led i neonska svjetla. U hotelu se spava na -5 Celzijevih stupnjeva, a kako se preko ljeta ljeta u potpunosti otopi, umjetnici i arhitekti ga grade svake godine iznova. Inspiraciju za nove ideje crpe iz rijeke Torne. Cijena noćenja iznosi oko 520 kuna preko tjedna, a za vikend oko 820 kuna. 

Raj za "trekije"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pravi "treki" će svakako htjeti odsjesti u hotelu FantaSuite Hotel u West Bend u američkoj državi Wisconsin koji nudi spavanje u svemirskoj letjelici. Unutar letjelice je okrugli krevet u koji stane i do 10 ljudi, a soba je poput svemira u malom. Prvo što ćete ujutro vidjeti jesu planeti i zvijezde.  

Batmanova pećina

Hotelska soba pretvorena u pećinu u kakvoj živi nenadmašivi Batman namijenjena je isključivo odraslima. Tajvanski Eden motel u Kaohsiung Cityju je u najam sobe uključio i seksi igračke, zavodljivo donje rublje i lubrikante, a cijena za tri sata iznosi oko 285 kuna. Uzglavlje kreveta krasi Batmanov znak, a zidovi su ispunjeni posterima u njegovu čast te šišmišima koji vise sa stropa. 

Moja kućica na drvetu

Svi koji žele barem na tjedan dana živjeti kao Robinson Crusoe mogu to u kućici na drvetu Hana Lani u Mauiju. Resort uključuje veliko zemljište u kojem možete uživati u organski proizvedenoj hrani, vrtovima i prekrasnim orhidejama. 

Poput Julesa Vernea 

Jedinstveni doživljaj za sve koji obožavaju more nudi Julesova podvodna koliba u Key Largu na Floridi. Soba je smještena u podmorju s velikim prozorom kroz koji možete promatrati bogati život podmorja. Idealna je za novopečene mladence koji žele biti sami, a jedino društvo mogu im biti znatiželjni ronioci. Cijena za mladence iznosi oko 8000 kuna po noći. 

Soba iz bajke

Soba dostojna prave princeze dio je Disneylanda u Anaheimu u Kaliforniji. U apartmanu možete spavati u krevetu s baldahinima i pritom se buditi s pogledom na likove iz bajke koji su smješteni u staklenim vitrinama. Odmarati se možete i u kupaonici koja izgleda poput rimske kupelji. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'