Obavijesti

Lifestyle

Komentari 44

Čuvaju se za brak: U TV emisiji su mu morali objasniti predigru

Čuvaju se za brak: U TV emisiji su mu morali objasniti predigru

Par se upoznao dok su oboje bili tinejdžeri, i to u grupi koja proučava Bibliju, a zajedno su odlučili da se neće seksati do prve bračne noći koja je za pet mjeseci

VIDEO

Tomiwa (27) i njegova zaručnica Wunmi (23) su katolici koji su odlučili pričekati sa seksom dok se ne ožene, a nedavno su gostovali na televiziji BBC 3, gdje su u emisiji 'Sex on the Couch' pričali sa seks terapeutkinjom. Upoznali su se prije pet godina u grupi koja proučava Bibliju, a Wunmi kaže kako ju je 'na prvu oduševila njegova inteligencija'.

Iako zaljubljeni, odlučili su apstinirati od seksa do prve bračne noći, a kako je vjenčanje za pet mjeseci, Wunmi je pomislila da bi bilo dobro popričati s terapeutkinjom, da vidi je li spremna na sve što se od nje očekuje u prvoj bračnoj noći. 

Tako su se u emisiji našli 'na kauču' seksualne terapeutkinje Lohani Noor, koja je odlučila provjeriti njihovo znanje o seksu uz pomoć - plišane vagine. S plišancem mu je zorno pokazala i kako bi trebala izgledati predigra te gdje se što nalazi.

Već na početku razgovora s njom, Tomiwa je objasnio da se 'jednom već seksao, ali da svejedno ne bi rekao da je iskusan'. A to je i dokazao kad je par minuta kasnije rekao da je 'bio siguran da žene piške kroz klitoris'. Nakon što mu je Noor objasnila neke osnovne činjenice o ženskoj anatomiji, s budućim je supružnicima počela razgovarati o orgazmu, a onda je Tomiwa upitao: 'Može li žena svršiti, a misliti da nije, jer orgazam nije uvijek očit?'.

'Ne srljajte u brak, cijenite što imate i podupirite jedno drugo'
'Ne srljajte u brak, cijenite što imate i podupirite jedno drugo'

Noor je paru odgovorila kako će 'oboje sigurno znati je li ona svršila tijekom seksa ili ne', a Wunmi je objasnila njihov pogled na seks:

- Naša je vjera temelj naše veze i zato već godinama apstiniramo od seksa što, kako možete i pretpostaviti, nije jednostavno. No jedino tako ćemo nakon vjenčanja moći potpuno uživati u seksualnim odnosima. 

S tim se složio i Tomiwa, koji je rekao da bi prvi seks sa suprugom trebao trajati 10 sati. Noor im je savjetovala da se 'fizički što bolje upoznaju tu prvu noć koju će provesti zajedno', a seansu je Tomiwa zaključio s mišlju koja se svidjela i neiskusnoj zaručnici. Rekao je da 'nije bitno ni ako se ne poseksaju već prve bračne noći, jer uvijek mogu pokušati ponovo'.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati bebu?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme