Lifestyle

Komentari 0

Da nam je posjetiti WOW Park: Tu se penje, skače, spušta zip-lineom, njiše poput Tarzana...

Da nam je posjetiti WOW Park: Tu se penje, skače, spušta zip-lineom, njiše poput Tarzana...

U Danskom Billundu, osim sjedišta tvrtke Lego, smješten je i WOW park, mjesto u kojem se djeca veru po stablima, njišu na lijanama i igraju nogomet na mega velikim mrežama između stabala

Jeste li se ikada igrali u kućici na stablu na 14 metara visine, spuštali superbrzim toboganom, penjali se sa stabla na stablo koje povezuju viseći mostovi? Sve te neostvarene želje možete ispuniti u WOW parku u kojem godine postaju samo broj.

Park je smješten u šumi u danskom gradiću Billundu i tu svako dijete, bez obzira na to ima li sedam, 17 ili 37, može se verati po stablima, njihati na lijanama, spuštati zip-lineom, igrati nogomet u mrežama veličine 300 četvornih metara koje su razvučene između stabala. A roditelji za to vrijeme mogu opušteno uživati u prirodi i pripremati obrok na logorskoj vatri. 

 

U parku možete istraživati i misteriozno podzemlje. Možete puzati na sve četiri i istraživati podzemna ​​skrovišta koja su isprepletena tajnim ulazima i vijugavim stazama. A kad izađete na površinu, čeka vas luda avantura - prirodni labirint iz kojeg ni najvještiji odrasli lako ne pronalaze izlaz. 

A kad ogladne, posjetitelji mogu naučiti zapaliti logorsku vatru - vodiči će im otkriti tajne pripreme slasnih kobasica, ali i kokica na otvorenoj vatri. Nakon finog obroka, idealno je vrijeme za odmor - tko može odoljeti opuštanju u visećim ležaljkama između stabala?

Najčitaniji članci