Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Dame, oprez! Njegove godine ne jamče sigurnost!

Dame, oprez! Njegove godine ne jamče sigurnost!
1

Račun starijeg muškarca nije nužno pun. On može imati problema s plaćanjem režija kao i mlađi muškarci, a prate ga i i još neki problemi...

VIDEO

Ona se tek rodila, a on je već završio srednju školu, imao nekoliko ljubavnih iskustava, radio je ljeti ili se već stalno zaposlio. Ta beba srest će ga kao zrela djevojka u 20-ima i ljubav će planuti. Ljubav koja ne poznaje granice. No granice odnosno razlike ipak postoje. U slučaju stariji muškarac i mlađa žena, razlika u godinama jednaka je razlici u iskustvu. No ona ne mora nužno biti loša. Štoviše, može biti vrlo poučna jer je on načitaniji, bolje poznaje glazbu, financijski je uglavnom stabilan i za razliku od njenih vršnjaka, završio je mladenačko ludovanje.
Njegov ego uz mlađu ženu zasjest će na  carski tron jer je ona puna života, neopterećena ljubavnim razočaranjima i u njemu vidi zrelost, zaštitu i mudrost. A upravo su njezina potpora i divljenje ono što njemu treba. I njezina ljepota. Jer odabir partnera odraz je čovjeka, koji tako poslovnim partnerima ili javnosti  nastoji pokazati kako se osjeća mlađahno i poletno.

ŠTO ONA TREBA ZNATI:
~~~ Veza sa starijim “donosi” i njegov prijašnji život - obitelj, a možda i bijesnu bivšu ženu. Ako nema potomaka, možda ih očekuje od mlađe partnerice.

~~~Mnogi od njih nemaju za režije kao ni mlađi muškarci, zbog čega će početi dulje ostajati na poslu, a viđanje će se prorijediti.

~~~ Stariji muškarci koji vole kontrolu rijetko uz sebe žele nadobudnu, samopouzdanu, neovisnu i brbljavu djevojku. 

~~~ Sa starijim muškarcima nema bojazni od divljih izlazaka, ali postoji opravdan strah od nekompatibilnosti interesa

~~~ Mlade žene trebale bi obratiti pozornost na dosljednost njegovih riječi i djela. Pazite da li uživa u druženju ili ga želi što prije prekinuti i sakriti vas kod kuće.

~~~ Kao što nju u zrelim godinama čeka menopauza, tako i njega andropauza, tj. muška menopauza. Javlja se od 40. do 55. godine muškarčeva života, a obilježena je povećanim umorom, promjenama raspoloženja, valunzima, padom seksualne želje ili čak krizom srednjih godina tijekom koje on preisputuje svoje uspjehe i neuspjehe.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara