Kikiriki koji se stavlja na salatu nakon što smo u nju umiješali dressing naglašava neobični okus pikantne salate s piletinom, objašnjava kuharica Nikolina Dianežević
PIKANTNO OSVJEŽENJE
Danas pripremamo slatko-ljutu salatu s piletinom i avokadom
Pileća se prsa prže u komadu dok ne poprime zlatnu boju sa svih strana. Nakon pečenja piletina sa reže na komade, a u slatko-pikantnoj marinadi trebaju stajati oko 10 minuta. Meso je bolje soliti nakon pečenja, kako bi ono zadržalo sve sokove u sebi. Detaljnu pripremu ovog jela pokazuje kuharica Nikolina Dianežević.
Kompletan recept sa sastojcima možete pogledati na kuhari.com. U suradnji sa siteom Kuhari.com redovito ćemo objavljivati recepte profesionalnih i amaterskih hrvatskih kuhara, a sve video recepte možete pogledati u našem specijalu.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku