Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Darovi koji se pamte: Repriza prvog spoja ili let avionom?

Darovi koji se pamte: Repriza prvog spoja ili let avionom?
1

Mašta može svašta, samo se treba malo usuditi, reći "idemo", razmisliti što oboje volite i u čemu biste najviše uživali, bilo da je to panoramski let ili uživanje u vinu...

VIDEO

Valentinovo ne može nikako proći bez malog simboličnog dara, a najvažnije je na pravi način iznenaditi partnera. Darovi ne moraju biti skupi i luksuzni, a na vama je samo da pokažete koliko poznajete svog partnera i priredite mu nezaboravan dan, barem jednom u godini, a da to nije njegov rođendan. Ljudi obožavaju zajedničke trenutke, a fotografija na kojoj ste vas dvoje može biti idealan dar. Mašta je odlična stvar kod ovakvog dara jer odličnim izborom slike, okvira, ali i poruke koju stavite na nju možete ponovno osvojiti partnera. Ukoliko želite biti još originalniji napravite od zajedničke fotografije puzzle koju partner mora složiti prije nego što vidi vaše iznenađenje.

Moj ručnik

Smješak na lice partneru možete izmamiti mekanim ručnikom s njenim ili svojim imenom, a želite li poželjeti ljepše snove svaku večer, istu stvar možete napraviti s malim jastučićima. Ovakav dar može se naći u većini gift shoppova. 

Let iznad grada

Želite li nju ili njega doista iznenaditi, priuštite joj let avionom ili helikopterom iznad grada. To će se pamtiti zauvijek. No, morate biti sigurni da se ne boji letenja.

Zajednička masaža

Odmaknite se od rutine i priuštite partneru opuštajuće zajedničke trenutke uz masažu. Rezervirajte zajedničku masažu u nekom od wellnessa i jednostavno se opustite. 

Putovanje za Valentinovo

Možete li izdvojiti malo više novca, iznenadite voljenu romantičnim putovanjem prema njezinu ukusu. Agencije za Valentinovo rade punom parom i nude mnoge aranžmane, ali nije nužno potrošiti silne novce i odvesti dragu u Pariz, jer pravu romantiku možete doživjeti i u Hrvatskoj.

Romantično pismo

Zapakirajte romantično pismo u veliku kutiju. Napunite je novinama i igračkama kako bi je teže pronašli. No zbog tolikog truda oko traženja poklona, pismo mora biti osvajajuće. 

Kutija s pismima

Imate li vezu na daljinu, pokušajte nadomjestiti udaljenost. Ovisno koliko često ne viđate partnera, napišite toliko pisama i dogovorite se da ih čita u nekom kontinuitetu, npr. ako se viđate jednom u mjesec dana, napišite četiri pisma. To ne moraju biti dugačka pisma, dovoljne su i kratke poruke ljubavi.

Čaše za šampanjac

Elegantne čaše za šampanjac i sam šampanjac mogu biti sasvim dovoljni. Izađite van s njima ili ostanite doma i prepustite se mašti. 

Repriza prvog spoja

Žene cijene ako se muškarci sjećaju značajnih trenutaka iz veze, a vi je iznenadite reprizom vašeg prvog spoja. Tako ćete pokazati da ne držite do rutine, a žene obožavaju kad ih se osvaja iz dana u dan.

Zajednički CD

Svaki par ima zajedničku pjesmu, a ako dobro poznajete svog partnera bez problema može složiti kompilaciju pjesama koje oboje volite i to u dva primjerka, jedan za nju, drugi za sebe. Dok niste zajedno ovo je idealna stvar koja će vas povezivati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku