Lifestyle

Komentari 1

Dašak glamura 20-ih u novoj liniji Roberta Severa "Virginia"

Dašak glamura 20-ih u novoj liniji Roberta Severa "Virginia"

Nova kolekcija broji 30 odjevnih kombinacija, a inspirirana je 20-im godinama i Virginiom Wolf po kojoj je linija za jesen/zimu 2014.-15. i dobila ime

Glamuroznom kampanjom Robert Sever i Branko Basletić vratili su nas u prošlost. Nova linija za jesen/zimu 2014.-15. inspirirana je 20-im godinama i Virginiom Wolf koji je savršeno utjelovila Iva Marušić. Kampanju u kojoj se interijer i eksterijer odlično nadopunjuju snimila je Mare Milin. Također vidi se i utjecaj Japana. 

Kolekcija koja i nosi naziv kao slavna književnica Virginia broji 30 odjevnih kombinacija. Prevladavaju jarke nijanse, midi suknje i psihodelični printevi koji se kombiniraju s nakitom Slobodana Velickog. Šeširi rad su salona Škrgatić. 

- I dalje se bavimo istraživanjem stvari koje uvijek koristimo u našim kolekcijama, kao što je plisiranje i faldanje tkanina te dekorativnost koja je ovog puta dosegnula novu dimenziju kroz kombiniranje uzoraka i forma. Ima jako puno ručne dorade, ručnog apliciranja detalja i šivanih perli što svaki odjevni predmet, iako je riječ o pret -a porter kolekciji, čini unikatnim - ističe dizajnerski dvojac Robert Sever i Branko Basletić.

Robert Sever novu će kolekciju predstaviti na nadolazećem Perwoll FASHION.HR-u koji traje od 14. do 18. listopada u petom paviljonu Zagrebačkog velesajma.

Najčitaniji članci