Lifestyle

Komentari 2

Dekonstrukcija zaljubljivanja: Kako i zašto biramo partnere?

Dekonstrukcija zaljubljivanja: Kako i zašto biramo partnere?

Tribina pod naslovom "Kako biramo - dekonstrukcija zaljubljivanja" pokušat će vam razbiti zablude o tome kako birate partnere i što su zapravo ljubav i zaljubljenost, te vas naučiti kako se nositi s tim

Ako ste ikada za sebe izgovorili: "Kako je uvijek naletim na ovakve" ili "Meni se sviđaju samo krivi" ili bilo što iz čega se da zaključiti kako partneri koje odaberete kao potencijalnu ljubav vašeg života najčešće budu upravo najveće razočarenje vašeg života, imamo nešto za vas.

U kinu Europa 25.4. u 19h započinje ciklus predavanja i tribina "Ljubav na psihoterapiji", čiji je predavač Zoran Milivojević, ugledni psihoterapeut i jedan od 10 svjetskih stručnjaka koji se bave teorijom emocija.

Tribina pod naslovom "Kako biramo - dekonstrukcija zaljubljivanja" pokušat će vam razbiti zablude o tome kako birate partnere i što su zapravo ljubav i zaljubljenost, te vas naučiti kako se nositi s tim divnim, ali i strašnim stanjima u koja zapadnemo zbog nemoći upravljanja vlastitim emocijama.

Milivojević tvrdi da će potraga za idealnim partnerom i vezom koja vas ispunjava imati sretan kraj tek kad se prestanete obmanjivati i svoje partnere tražiti u krugu ljudi u kojem se krećete, među kojima zapravo nema osobe koju vi tražite.

Ako želite pronaći pravu ljubav, morate iznova naučiti birati.

Govora će biti o i psihologiji zaljubljivanja, tipičnim mitovima koji prate taj osjećaj, negativnim posljedicama i uopće psihologiji zaljubljivanja, ljubavi i svim tim osjećajima s kojima se neki put teško nositi.

Zoran Milivojević je psihoterapeut i autor više knjiga na tu temu, među kojime se ističu Emocije, Formula ljubavi i Ulovimo ljubav. Trenutno je jedan od nekolicine autora koji su pozvani da surađuju na projektu World Book of Love.

Ako tražite ljubav, izbezumljuje vas zaljubljenost ili jednostavno nemate koga pitati o svojim osjećajima, pitajte stručnjaka svjetskog glasa i uglednog psihoterapeuta koji je posvetio život upravo promišljanju toga što vas najviše muči.

Naravno, uvijek možete pitati i prijatelje.

Pogledajte više na FB Event-u.

Najčitaniji članci