Od kremastih umaka koje možete posluživati s gotovo svakim jelom, do pripreme domaćih njoka, u novom broju Skuhatćute pogledajte vodič za zamrzavanje jela
NOVI BROJ
Delicije s njokima i specijaliteti Mediterana stižu u Skuhatćute
U novom broju magazina za uživanje u hrani otkrijte sve čari domaćih njoka. Obojite ih sipinim crnilom, batatom ili špinatom te poslužite s omiljenim kremastim umacima.
Pripremaju se jednostavno, a okusom će oduševiti obitelj i goste. Donosimo i jela koja možete zamrznuti. Pripremite ih unaprijed, odledite i ručak ili večera stižu na stol za tren.
Tu su i specijaliteti mediteranske kuhinje, jedne od najzdravijih na svijetu, a otkrijte i najbolje recepte za domaće likere, začinske mješavine od sušenog povrća te empanade - argentinske jastučiće koji kriju sočne nadjeve od mesa, ribe ili povrća.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku