Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Dijagram predviđa hoće li se roditi curica ili dečko

Drevna kineska tablica koja predviđa spol djeteta prema mjesecu začeća i godinama majke po rođenju pokazala se točnom u 93% slučajeva

Žarko Vuković
Foto: Žarko Vuković

Kinezi su vlasnici drevnog dijagrama koji predviđa spol djeteta. Prema legendi, dijagram je bio zakopan u grobnici budističkog svećenika u Pekingu 700 godina. Znanstvenici su ga slučajno otkrili, a nakon pomnog proučavanja shvatili su da je riječ o tablici koja na temelju starosti trudnice u vrijeme rođenja djeteta i mjeseca začeća predviđa djetetov spol. Prema dosadašnjim istraživanjima, tablica je točna u 93% slučajeva. Originalni dijagram čuva se u pekinškom institutu znanosti. Misterij svake trudnoće koji se raspliće tek u petome mjesecu možete saznati odmah ako ste već trudni ili ako planirate začeće.

CURICE SU NAJČEŠĆE ZAČETE U TRAVNJU

Prema drevnim kineskim podacima iz pronađenog dijagrama, sina najčešće rađaju žene koje su zatrudnjele u srpnju i ako su tada imale 18, 20, 30 i 42 godine. Najveće šanse za djevojčicu imaju žene koje su začele u travnju, i to ako su tada imale 21, 22 ili 29 godina. Tablica također pokazuje da se muška djeca češće rađaju i to u 54 posto slučajeva.

Otkrijte hoćete li dobiti curicu ili dečka u novom alatu za predviđanje spola na Klokanici.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message