Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Dizajnerski debakl: Sitnice koje će pojesti živce i najčvršćima...

Dizajnerski debakl: Sitnice koje će pojesti živce i najčvršćima...

Kad ljudi žele napraviti promjene u svojim kućama i stanovima, obično započinju uređenje prostora puni optimizma. Ali svakome se može dogoditi greška, koja nije iz prve vidljiva, pa pripazite

VIDEO

Australci su podijelili fotografije problematičnih dizajnerskih grešaka u svojim kućama. One uključuju ormariće koji se ne otvaraju ispravno, zatim hladnjak s posudom za led na dnu koja se ne može napuniti zbog položaja ormarića, premali tuševi i slično.

- Imajte to na umu kada renovirate svoje domove - upozorio je jedan vlasnik nedavno renovirane kuće, piše Daily Mail.

No dok mnogi posao uspješno privedu kraju, nekima se dogodi da se prilikom renovacije naprave mali propusti koji s vremenom, i korištenjem, postanu prilično iritantni problemi. 

Vlasnici nekretnina u Australiji su podijelili najneugodnije greške nastale prilikom renovacije kako bi druge upozorili na što treba obratiti pozornost. 

Primjeri grešaka u dizajnu

1.

- Manji ormarić nalijevo je izvlačna košara za smeće, a desni veliki ormar mi je ugradbena smočnica. Zbog položaja ručkica ne mogu biti otvorene istovremeno - napisala je jedna žena.

2.

- Ormarić iznad hladnjaka i ormarić do zbog položaja ručkice zapinju jedan za drugog kad su istovremeno otvoreni. Ormariće moram zatvarati tako da prvo zatvorim ormarić iznad hladnjaka (kojem se vidi ručka), a tek onda mogu zatvoriti drugi ormarić - napisao je ljuti vlasnik nove kuhinje.

3.

- Kad su otvorena vrata od perilice za suđe nitko ne može proći kuhinjom. To je izrazito iritantno kad trebam izvući čisto posuđe i složiti ga u ormariće. Uvijek netko baš u tom trenu treba proći - napisala je jedna od članica grupe na Facebooku u kojoj je bio objavljen ovaj upit o dizajnerskim greškama.

4.

- Nakon pranja posuđa ne mogu direktno složiti tanjure i Tupperware na njihova mjesta u ormarićima jer se kutni ormarić ne može do kraja otvoriti kad su otvorena vrata od perilice za posuđe. Prvo moram izvući posuđe van na pult, zatvoriti perilicu, pa onda sve složiti na njihovo mjesto - napisala je jedna ljuta žena.

5.

- Ovo je moj hladnjak. Vrata se ne mogu do kraja otvoriti, a na najnižoj polici u hladnjaku se nalazi aparat za led koji ne mogu u potpunosti otvoriti jer mi smeta unutarnja polica od hladnjaka. Kad trebam natočiti vodu za led, u pitanju su akrobacije s policama i vratima, a završetak uvijek uključuje i prolivenu vodu na podu - dodala je u raspravu jedna mlada žena.

6.

- Ovo je pod na ulazu u moju spavaću sobu, ima tri vrste podnih obloga. Potpuna katastrofa - napisala je i objavila fotografiju razočarana vlasnica renovirane kuće.

7.

- Ovo je glava našeg tuša. Iako oboje stanemo u tuš kabinu, tuš nije dovoljno velik da se možemo zajedno tuširati, nego na smjene idemo ispod tuša - objasnila je jedna žena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'