Obavijesti

Lifestyle

Komentari 70

Djeca idu u crkvu, pa ih ne bi vodio na sestrino gay vjenčanje

Djeca idu u crkvu, pa ih ne bi vodio na sestrino gay vjenčanje

I dok mnogi misle kako svatko slobodno bira kome će dati i iskazati ljubav i zakleti se da će ista biti vječna, jedan nas je otac podsjetio kako postoje i oni koji vjeruju da je grijeh biti gay

VIDEO

Anonimni je Amerikanac nedavno izazvao pravu 'buru reakcija' na portalu Reddit, nakon što je napisao kako ne želi da njegove tri kćeri prisustvuju vjenčanju njegove mlađe sestre koja se udaje za drugu ženu. Napisao je da  dolazi iz stroge kršćanske obitelji, a da 'homoseksualnost nije dio Božje riječi".

Ipak, piše i kako voli svoju sestru i da je ona super kao osoba, te da na početku nije htio svojim kćerima zabraniti sudjelovanje u tetinom velikom danu. Ipak je, piše, zabrinut da će njegova sestra s tim što je gay 'zbuniti'  djecu.

Zato je online potražio savjet:

- Imam prilično cool mlađu sestru (24) i tata sam triju krasnih djevojčica od dvije, pet i devet godina. Sestra je u tinejdžerskim godinama izlazila s muškarcima i uvijek sam pretpostavljao da će tako i ostati. Međutim, sada se udaje za ženu. Supruga i ja smo se prije veselili kad je dolazila k nama, a djeca su uživala u njenom društvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kaže i da mu je sestra rekla da bi htjela da on i žena dođu na vjenčanje, te da bi htjela da joj njihova najstarija kći bude djeveruša. 

- I ja i supruga, a i moja djeca smo odgojeni kršćanski, a djevojčice vodimo u crkvu svake nedjelje. Homoseksualnost nije dio Božje riječi. Mislim da bi moje kćeri zbunio odlazak u crkvu s jedne strane, i gay vjenčanje s druge - napisao je.

Dodaje i da njegove djevojčice obožavaju svoju tetu, ali da razmišlja o tome da ih ostavi doma na dan njenog vjenčanja i kaže sestri da mu sjepreteško nositi se sa svim tim.

Noću češće mokrite? Nokturija može ukazati na tešku bolest
Noću češće mokrite? Nokturija može ukazati na tešku bolest

Njegovu objavu je komentiralo više od tisuću ljudi objašnjavajući svoja stajališta - a mnogi su bili zaprepašteni s odlukom da djevojčice ostavi doma.

PA/PIXSELL

- Nemoj učiti djecu da homoseksualce gledaju na drugačiji način, bez obzira na to kako vaš pastor tumači Bibliju - napisao mu je jedan komentator.

- Samo ih odvedi na vjenčanje. Ako pitaju zašto se dvije žene vjenčaju, samo im reci da sestra voli svoju djevojku kao što tata voli mamu. Neće više ništa pitati - napisao je drugi. 

Bilo je, naravno, i onih koji su se složili s tim da djeca nemaju što raditi na vjenčanju dvije žene, i da je najbolje da ih ostavi doma, ali i onih koji su mislili da ni on ne bi trebao ići. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara