Lifestyle

Komentari 10

Djeca rođena u siječnju obično su uspješni - liječnici, sportaši

Djeca rođena u siječnju obično su uspješni - liječnici, sportaši

'NAJUSPJEŠNIJE' BEBE Prema statistici, oni koji su rođeni u siječnu imaju veće šanse da postanu poznati, odlični su u onome čime se bave i dobroćudni su

Zimske bebe imaju drukčiji karakter od ljetnih beba. Istraživanja pokazuju da su djeca rođena u siječnju manje razdražljiva od vršnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Statističari su se pozabavili činjenicama pa su izračunali kako su djeca koja se rode u siječnju uspješnija od ostalih.

Najčešće zanimanje kojim se bave je medicina, a nerijetko su sportski tipovi. To je pokazalo i istraživanje iz Australije u kojem su znanstvenici proučavali u kojem je mjesecu rođeno najviše igrača u nogometnim klubovima. 

- Ako ste rođeni u siječnju, imate gotovo 12 mjeseci prednosti što se tiče rasta od kolega koji su rođeni krajem godine - objasnili su stručnjaci.

Još jedna korist koju imaju oni rođeni u siječnju su bolji darovi. Naime, njihov rođendan dolazi nakon što prođu blagdani. Tad počinju popusti, pa se darovi mogu pronaći po nižim cijenama. Zato je veća mogućnost da siječanjska djeca dobiju bolje darove od ostalih.

Kad govorimo o astrologiji, siječanjska beba je Jarac ili Vodenjak. Za ljude rođene u znaku Jarca kaže se da su romantični, praktični i dobri organizatori, a za Vodenjake se smatra da su mislioci koji vole pomagati drugima. Osim toga, studija koja je analizirala datume rođenja i uspjeh pokazala je da je najviše slavnih rođeno upravo u znaku Vodenjaka.

Duhoviti su, ali i veoma odgovorni

Ljudi koji su rođeni u siječnju imaju izražen smisao za humor, ali i sarkazam. Zreliji su i odgovorniji. Često postaju vođe. Ne vole govoriti o osjećajima i vješto ih skrivaju

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci