Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Djeca slavnih u izolaciji uživaju u vlastitim parkovima i autima

Djeca slavnih u izolaciji uživaju u vlastitim parkovima i autima
1

Jedina kći Tamare Ecclestone Sophia živi u kući vrijednoj 70 milijuna funti (608,545,006 kn) smještenoj nasuprot Kensingtonske palače u zapadnom dijelu Londona

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Recept iz 1952. za kruh bez kvasca - sa sodom bikarbonom

Dok su mnogima za vrijeme pandemije i izolacije u njihova četiri zida smješteni i ured i krevet i 'birc', većina djece poznatih i slavnih ličnosti vrijeme provode u 'karantenama' u kojima bi druga djeca rado bila i bez pandemije - s Mercedesima igračkama, kućicama za igru od desetak tisuća funti (preko 85.000 kn) i na grijanim bazenima idealnih temperatura.

Stormi Jenner

Dvogodišnja kći Kylie Jenner Stormi jedna je od te djece kojoj izolacija vjerojatno neće ostati u ružnom sjećanju, budući da je između ostalog ponosna vlasnica 450 funti (3909 kn) vrijedne igračke Mercedesa s personaliziranom registracijom, inače kopijom maminog samo u zelenoj boji 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stormi Webster (@itsstormiwebster) on

I dok u mnogim krajevima svijeta u ovo doba godine ima i previše kiše, Stormi s obitelji živi u sunčanoj Kaliforniji, u luksuznom dijelu California's Hidden Hillsa s ogromnim vilama u koje su se uz obitelj Kardashian-Jenner smjestile i druge poznate ličnosti (npr. Katie Holmes, Will Smith i Jada Pinkett-Smith).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stormi Webster (@itsstormiwebster) on

Njezina je 22-godišnja mama bogatstvo zaradila sa svojim kozmetičkim brendom Kylie Cosmetics, a baš je nedavno za 21 milijun funti (191,092,067 kn) kupila i ljetnikovac s vlastitim kinom u 'resort style' looku.

Zissman 'princeze'

Ništa vjerojatno ni uz izolaciju ne nedostaje ni djeci britanske poduzetnice i milijarderke Luise Zissman. Bivša kandidatkinja za Trumpovu Pripravnicu sa svoje troje djece i s drugim suprugom tajkunom Andrewom Collinsom živi u dvorcu u Hertfordshire.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luisa Collins (Zissman) (@luisazissman) on

Njene kćerke Dixie (devet), Indigo (3) i Clementine (2) čija lica nikad ne objavljuje na društvenim mrežama uživaju u bazenima, jahanju ponija i vodenom toboganu, te igrajući se na vlastitom igralištu pored teniskih terena obitelji.

U kući imaju i impresivnu igraonicu s krevetima koji izgledaju kao da u njima odmaraju princeze, a vani, uz nabrojeno, vrijeme mogu kratiti na trampolinu ili u privatnome parku.

Thrue Kardashian

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby True 😭❤️ (@truekardashianss) on

Kći Khloe Kardashian True nedavno je u izolaciji proslavila drugi rođendan u Kardashian stilu, a zvijezda je kćerkicu zasula poklonima među kojima i Judith Leiber torbicama od 8.500 funti (73.937 kn).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby True 😭❤️ (@truekardashianss) on

Sophia Ecclestone 

Jedina kći Tamare Ecclestone Sophia Ecclestone Rutland (6) s roditeljima živi u kući vrijednoj 70 milijuna funti (608.545 kn) smještenoj nasuprot Kensingtonske palače u zapadnom Londonu. Nasljednica vlasnika Formule 1 Tamara (35) dvorac sa 57 soba  kupila je za 45 milijuna funti (391,307,410 kn) i potpuno ga preobrazila zaposlivši čak 50 ljudi za razne kućanske poslove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sunuva (@sunuvaswimwear) on

Sophia vrijeme najradije boravi na bazenu na otvorenom, te u vlastitoj drvenoj kućici ispred vile koja je izvana kao i iznutra replika obiteljskog doma Ecclestonea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hello Kitty Beauty Spa Dubai🇦🇪 (@hellokittyspadubai) on

Kućica je bila prvi rođendanski poklon od Tamarine sestre Petre, a Sophia u vili ima i vlastito igralište s tunelima i toboganima u dizajnu bajkovitog dvorca koje zauzima cijelu jednu sobu, a kad joj je baš dosadno pridruži se mami na pedikuri.

Kćerke Rochelle i Marvina Humesa

Djeca Rochelle i Marvina Humesa također imaju sve što požele. Kćerke Alaia-Mai (6) i Valentina (3) ove dane provode igrajući se u kućici za igru na otvorenom i uživajući u vrtu obiteljske kuće vrijedne 1,7 milijun funti (14.804 kn).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R O C H E L L E H U M E S (@rochellehumes) on

Nedavno im je mama, koja je trenutno trudna i čeka prvog sina, kupila kućicu za igru vrijednu 10.000 funti (87.074 kn), da lakše prežive ovo teško vrijeme izolacije.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA - kuhar Ivan Pažanin:

Pokretanje videa...

00:34
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru