Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Djeci sam dala sve, a na kraju su me odbacili kao 'staru krpu'

Nakon 31 godinu braka, muž se razbolio i umro. Imam dvije kćeri. Udane su i svaka ima dvoje djece. Nemaju prema meni poštovanja. Dok sam mogla sam pomagala, a sada nemam pa im ne trebam

Thinkstock
Foto: Thinkstock
11 komentara

Poštovani Mevludine,  

osjećam se jako nesretno. Imam 75 godina, a udovica sam 25 godina. Brak je bio mučenje bez ljubavi i sloge. Nakon 31 godinu braka, muž se razbolio i umro. Imam dvije kćeri. Udane su i svaka ima dvoje djece.

Nemaju prema meni nikakvog poštovanja. Dok sam mogla sam pomagala, a sada nemam pa im ne trebam. Odbačena sam kao stara krpa. Najstarijoj unuci sam posudila 10.000 kn prije pet godina, a sad me više niti ne posjećuje niti pita za mene.

Hoće li doći do pomirenja između starije kćeri i mene i kada? Hoću li ikada doživjeti ljubav od nekoga? Pokušala sam, ali nemam sreće. Hoću li možda sresti iskrenog prijatelja? Unaprijed vam hvala na odgovorima i savjetima.  

šifra: anka

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Vi ste vrlo pozitivna gospođa. Jako ste emotivni i osjetljivi po prirodi. Sentimentalni ste, ali i karizmatični. Suprug vas nije poštovao, ali vi ste to sve uspjeli preživjeti. Održali ste obitelj, žrtvovali se i sada ste sami. Djeca imaju svoje obitelji i zanemaruju vas. Trebate poraditi na sebi, družiti se s pozitivnim ljudima te se uključiti u neku udrugu ili baviti se nekim hobijem. Humani ste pa biste mogli početi volontirati. Tu ćete biti uspješni, ali i sresti simpatiju. Od polovice ljeta vaš će život krenuti na bolje. A u idućoj godini će se sve posložiti u vašu korist. Vidjet ćete da će se i djeca više aktivirati oko vas, samo se opustite i uživajte, ne brinite previše. Ne vidim vam nikakve teške bolesti. Važno je da više razmišljate o sebi i svojoj sreći, a sve ostalo će doći. Sretno.

MEVLUDIN ODGOVARA Suprug mi je umro, a osjećam da me samoća sve više 'ubija'

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu. 

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Ovo je razlog zašto se Kraljica nije vratila u London kad je umrla princeza Diana

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message