Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Djevicama ova godina donosi tjelesne i duhovne promjene

Djevicama ova godina donosi tjelesne i duhovne promjene
4

Iz inozemstva bi vam mogla pristići dobra vijest. Siječanj počinje u romantičnom duhu, kroz upoznavanje ili zbližavanje. Promijenit ćete se i tjelesno i duhovno

VIDEO

Zahvaljujući Jupiteru, koji će biti u vašem znaku sve do rujna, moći ćete se pohvaliti zavidnom dozom sreće i povoljnih okolnosti. Osobito ćete potkraj siječnja te u prvoj polovini veljače postizati uspjehe, iako ne baš lako. Travanj, svibanj i lipanj bit će puni napora i zastoja, ali istodobno i mjeseci u kojima imate najviše prilike da napredujete te pokažete svoje prave vrijednosti. Predstoji li vam razgovor za posao, zahvaljujući šarmu i uvjerljivosti mogli biste steći prednost spram ostalih kandidata. Ljeto je oduvijek bilo vaše razdoblje procvata na svim poljima, pa će tako biti i ove godine. Od 1. 8. do 7. 10. Merkur je, iako retrogradan, u vašem znaku, pa budite strpljivi ako se neke situacije ne odvijaju željenom brzinom. No svejedno ćete polučiti uspjeh i pokazati da možete i onda kad sve nije baš idealno. 

U drugoj polovini godine, odnosno od rujna mjeseca, vaši prihodi će početi rasti. Bolje ćete zarađivati, a tome može prethoditi kakvo unapređenje. U studenome bi vam nadređeni mogli pružiti priliku da krenete na seminar ili stručno usavršavanje. Iz inozemstva bi vam mogla pristići lijepa vijest ili ponuda za posao. Siječanj počinje u romantičnom duhu, donoseći samcima novo poznanstvo, a vezanima više stabilnosti u odnosu. Jupiter u vašem znaku pridonijet će osjećajnoj sreći pa ove godine možete proslaviti zaruke, vjenčanje ili poznanstvo sa srodnom dušom. No bliske osobe ili roditelji će smatrati da ste odabrali krivog partnera te se suprotstavljati vašem ljubavnom izboru. No vi ćete znati slijediti put svoga srca. Nove ljubavi izvjesne su i u svibnju, kad će društvene mreže “kumovati“ novim poznanstvima. 

U kolovozu će Venera biti u vašem znaku, pa će vam vaš unutarnji glas pokazati pravi put do simpatijina srca. Drugoj će se strani svidjeti vaš smisao za humor, pa pustite mašti na volju i prepustite se igri zavođenja. U tom mjesecu oni koji su u vezi mogli bi se odlučiti brakom zaokružiti svoj odnos. Saturnov utjecaj ove će godine u centar pozornosti staviti vašu obitelj – tu će trebati rješavati neke neprilike, za što vam je odličan listopad. U drugoj polovini studenoga i početkom prosinca izvjesna su putovanja koja će u vaš život uvesti zanimljive osobe. Ako ćete tada ući u vezu, unatoč tjelesnoj privlačnosti odnos će se graditi na razgovoru i druženju. 

Promijenit ćete se ne samo tjelesno nego i duhovno, što će uočiti osobe koje vas dobro poznaju. Postat ćete zreliji, promišljeniji i ozbiljniji, što će biti zbog Saturnova utjecaja, koji vas ove godine neće poštedjeti zdravstvenih tegoba. Iako ćete se najbolje osjećati u prvoj polovini godine,  pazite na sebe od jeseni, kad ćete biti izloženiji zdravstvenim tegobama. Vodite računa o prehrani zbog osjetljive probave, pijte vitamine, boravite na svježem zraku i što više se krećite. Na sebe posebno pazite od 7. 3. do 27. 5. te od 3. 8. do 27. 9. Zbog Jupitera koji će biti u vašem znaku, prva polovina godine donosi vam procvat na svim životnim poljima.

Sretni dani: 

27. siječnja, 6. veljače, 20. svibnja, 28. kolovoza, 14. studenoga, 2. prosinca

Zdravlje

Proces “čišćenja” organizma bit će važan za vaše zdravlje. Stoga pokušajte jednom mjesečno piti samo vodu ili sokove. Na taj način riješit ćete se nakupljenih “otrova” i ublažiti probavne i želučane tegobe.

Posao

Iskoristite svoju odličnu procjenu situacija. Mnoge sretne okolnosti pomoći će vam u napredovanjima, ali budite i dovoljno strpljivi. Čuvajte svoj mukom stečeni novac jer će vam ove godine “curiti kroz prste“.

Ljubav

Za ljubav iskoristite prvu polovinu godine jer će Jupiter u vašem znaku tad biti zaslužan za vašu osjećajnu sreću. Nemojte nikome dopustiti da vam se miješa u brak ili vezu, sami najbolje znate što želite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3.: Lavovi neka se čuvaju tračeva, Ribe očekuje ljubav
ŠTO SU ZVIJEZDE 'ZAKUHALE'?

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3.: Lavovi neka se čuvaju tračeva, Ribe očekuje ljubav

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća