Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Dobra klopa i svirka: Evo kako je izgledao subotnji Chill&Grill

Dobra klopa i svirka: Evo kako je izgledao subotnji Chill&Grill
10

Iza nas je još jedna Chill&Grill subota koja ni ovog puta nije razočarala. Cooking show, live svirka DJ-a i saksofoniste, proglašenje dobitnika nagradnog natječaja... Da ne duljimo previše, evo kako je to izgledalo

I ove se subote guštalo diljem Hrvatske. Osim spravljanja ukusna roštilja, građani su imali priliku uživati i u svjetskim plesnim hitovima koji su ovog puta bili popraćeni melodijom saksofona. Iako je sve prošlo sjajno, ne planiramo još završiti vikend. Sutra nas čeka još jedan glazbeni spektakl koji ćete imati priliku pratiti uživo na Facebooku 24sata. Ali prije toga, pogledajte kako je sve to izgledalo u subotu.

Cooking show sa chefom Zlatkom Sedlanićem

Za sve one koji su propustili cooking show Podravkinog chefa Zlatka Sedlanića, donosimo još jedan sjajan recept za pripremu šarenih slavonskih ražnjića od mljevenog mesa i Grill Majstor kobasice Grofice uz zapečeni grah - za prste polizat! A dodatnu inspiraciju za spravljanje jela potražite u specijalu na portalu missGASTRO.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ne zaboravite na nagradni natječaj

Proglasili smo i dobitnike drugog kruga nagradnog natječaja, no za vas imamo još Chill&Grill poklon paketa! Da, dobro ste pročitali. Počinje 3. krug nagradnog natječaja, a sve što trebate napraviti jest uhvatiti najbolje kadrove svog roštilja. Dajte mašti na volju, a mi ćemo najbolje nagraditi. Detalje o nagradama i obrazac za prijavu pronađite na stranici Chill&Grilla 2020.

Live svirka DJ Duixa i saksofoniste Ive Prodana Prođe

Svi znamo da nema roštiljanja bez dobre glazbe, pa su tako ove subote za savršeni spoj chillanja i grillanja bili zaduženi DJ Duix i saksofonist Ivo Prodan Prođo. A evo kako je to izgledalo:

Ne propustite sutra glazbeni spektakl iz Zagreba i Amsterdama

Pridužite nam se i u nedjelju na glazbenom spektaklu CHILL & GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS za koji će biti zadužen popularan bend Soul Shadows. Koncert možete uživo pratiti na Facebooku 24sata u 14.30. Ovaj svjetski priznati soul bend puštat će glazbu i iz Zagreba, i iz Amsterdama - frontmen grupe Mirza Tetarić pobrinuti će se za svirku s krova jedne zgrade u Zagrebu, a ostatak benda nastupat će u Amsterdamu.

A o kakvim se vrhunskim glazbenicima radi dovoljno govori činjenica da ih je svojedobno najutjecajniji američki portal za soul glazbu soultracks.com predstavio riječima: 'Da spoznate kako je soul glazba postala doista globalna i internacionalna, ne morate dalje tražiti od nove grupe koja dolazi iz Hrvatske - Soul Shadows'.

Gledamo se i slušamo i u nedjelju!

10
| Foto: Soul Shadows

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGASTRO uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...