Lifestyle

Komentari 2

Donosimo par ideja gdje danas izaći: Zagreb, Split, Dubrovnik...

Donosimo par ideja gdje danas izaći: Zagreb, Split, Dubrovnik...

U Zagrebu možete uživati uz hitove Partibrejkersa u Hala Parku, a u Dubrovniku nikako ne smijete zaobići svečano otvaranje 72. Dubrovačkih ljetnih igara. Nakon toga, zabavite se uz koncert Crvene Jabuke

Ako nemate nikakvih ideja što biste večeras posjetili ili radili mi smo za vas pronašli nekoliko događanja koja možete posjetiti i uživati u subotnjoj večeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zagreb

Ne propustite koncert Partibrejkersa u 20:00 h u Hala Parku na Slavonskoj Aveniji 3b. Za sve željne opuštene atmosfere posjetite Foodbalerka / Retro - gourmet nogometni festival na Platou Tuškanac ili Corona Sunsets Sessions u Zagrebačkom plesnom centru na Ilici 10. Za one koji traže nešto s djecom posjetite ljetne igraonice u Parku Maksimir.

Jurica Galoić/Pixsell

Dubrovnik

Ako se nalazite u Dubrovniku nikako ne zaboravite otići na svečano otvaranje 72. Dubrovačkih ljetnih igara koje počinje u 21h ispred Crkve sv. Vlaha. Nakon toga, u 22:30 zabavite se uz hitove Crvene Jabuke.

Ispred crkve sv. Vlaha zatvorene su Dubrovačke ljetne igre

Split

Večeras posjetite Fibra festival alternativne urbane glazbe i zaplešite uz popularne hitove Edo Majke, Detoura i mnogih drugih. U ljetnom kinu Bačvice održava se Ljetno kazalište za djecu: Pjeva mi se pjesma s početkom u 20h. Na prokurativama održava se 61. Splitski festival: Večer novih pjesama.

Split: Druga večer 61. Splitskog festivala

Rijeka

Ako ne možete ići nigdje večeras možete posjetiti online izložbu Granice – između reda i kaosa. U Muzeju grada Rijeke posjetite izložbu Nepoznati Klimt – Ljubav, smrt, ekstaza. U muzeju moderne moderne i suvremene umjetnosti posjetite izložbu 90e: ožiljci ako vas zanimaju društvene promjene i previranja u istočnoeuropskim zemljama 1990-ih godina.

Osijek

Večeras u 20:30h zaplešite uz hitove popularne grupe Silente u dvorištu stare pekare.

Jurica Galoić/PIXSELL

Šibenik

Za ljubitelje glazbe posjetite Regius, regionalni kulturno-glazbeni festival s alternativnim žanrovima koji se održava na Martinskoj. Na Tvrđavi Sv. Mihovila možete otići na koncert Vlatko Stefanovski & V3 TRIO s početkom u 21h. Na Maloj Loži uživajte u Šibenskim klapskim večerima.

Rovinj

Na Trg m. Tita posjetite Music (all) summer festival i zaplešite uz hitove Syncopaths Jazz Tria.

Pula

Na Pulskom forumu u 21h ne propustite Breakdance show.

Headspin Landing