Lifestyle

Komentari 63

Dvije trećine žena pokušavaju promijeniti partnerov izgled

Dvije trećine žena pokušavaju promijeniti partnerov izgled

Pripadnice ljepšeg spola žele promijeniti svog partnera zato što se srame njegovog načina odijevanja, frizure, ali i parfema, a inspiraciju pronalaze u zvijezdama

Žene ne traže savršenog partnera već kandidata kojeg će pretvoriti u gospodina Pravog, pokazala je studija britanske internetske trgovine Littlewoods.com provedena na 2000 žena. Čak dvije trećine žena priznaje da želi promijeniti izgled svog odabranika, piše Daily Mail

One u prosjeku potroše šest mjeseci kako bi svog partnera dovele u red, a pritom potroše i po nekoliko tisuća kuna. Najčešći razlog za promjenu jest taj što se srame njegovog izgleda, a trećina njih sumnju u njegov izbor odjeće, frizure pa i parfema, potvrdilo je istraživanje. 

Gotovo 68 posto njih priznaje da je uspjelo poboljšati izgled svog partnera, a inspiraciju su pronašle u slavnim zvijezdama kao što je David Beckham. 

- Žene se boje konkurencije pa umjesto savršenog muškarac žele onog kojeg mogu pretvoriti u potencijalnog gospodina Pravog, ali bez straha da će ga druge pripadnice ljepšeg spola željne avanture vrebati. To im daje vremena da ga oblikuju po svojim željama - istaknuo je dr. Simon Moore iz Britanskog psihološkog društva.

Trač je 'oružje' mladim ženama u natjecanju sa suparnicama

Najčitaniji članci