Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

Elizabeth Hurley zna formulu za super izgled i u 54. godini

Elizabeth Hurley zna formulu za super izgled i u 54. godini
1

Iako je u šestoj dekadi života, slavna glumica izgleda mladoliko i fit, zahvaljujući režimu koji uključuje zdravi plan prehrane i učestalo vježbanje te relaksaciju.

VIDEO

 - Trudim se naći malo više vremena za vježbanje i aktivnosti koje me opuštaju, no jednako važna mi je i kvaliteta hrane koju jedem – izjavila je 53-godišnja glumica za Women's Health. Konzumiranje dovoljnih količina vode također ističe kao jedan od glavnih preduvjeta za svoj fantastičan izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello, from the glorious Maldives @chevalblancrandheli @elizabethhurleybeach 😘😘😘😘

Objavu dijeli Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

- Jutro započinjem s dva deci tople vode, iako mi ima užasan okus. Ali, odlična je za moju probavu – istaknula je Hurley, svjesna da je to najbolji način hidratacije organizma.

Prehranu drži jednostavnom te preferira hranu bez mnogo kemije i aditiva. 

- Kad sam kod kuće, pokušavam jesti lokalno meso i povrće s obližnjih farmi, a nešto sadim i u vlastitom vrtu – ispričala je za magazin The Cut. Tijekom ljeta jede ono što joj raste u povrtnjaku, a neko je vrijeme imala i vlastitu organsku farmu koja je proizvodila meso.

- Iako to nije praktično za mnoge ljude, apeliram na kupovanje od lokalnih, domaćih proizvođača – komentirala je Elizabeth.

Svakodnevno jede male, balansirane obroke te dan započinje doručkom s grčkim jogurtom, bananom i medom, nakon jutarnjeg vježbanja. Za ručak obično ima zdjelicu povrtne juhe, a navečer jede u uredu, najčešće pečenu piletinu i mnogo povrća. Smatra da je pametnije jednostavnije i manje jesti, nego se brinuti o klasičnim dijetama.

Kad je bila mlađa, isprobavala je dijete, a među njima i dijetu prema krvnoj grupi, no ubrzo je od toga odustala. Nedavno je provela par dana u VIVAMAYR-u, zdravstvenoj spa ustanovi u Austriji, gdje klijente uče o važnosti usporavanja ubrzane svakodnevice koja loše utječe na zdravlje.

- Tamo sam naučila kako usporiti i opustiti se. Naučila sam kako sjediti mirno, ostaviti mobitel i uživati u hrani. To je direktno utjecalo na moj način života i unutarnji osjećaj mira. Moram priznati da mi se od onda popravila i probava – otkrila je glumica.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:47

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku