Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Evo kako su se Chris i Scarlett uspjeli 'isklesati' za Avengerse

Evo  kako su se Chris i Scarlett uspjeli 'isklesati' za Avengerse

Zvijezde Avengersa poznate su po svojim nevjerojatnim nadljudskim sposobnostima na ekranu. No glumci rade jednako teško i kada se kamere ugase kako bi održali svoju snagu i kondiciju

VIDEO

Scarlett Johansson (34), koja u Avengersima glumi Black Widow, postila je do 15 sati dnevno kako bi se pripremila za Endgame i dizala je utege na olimpijskoj razini, otkrio je njezin trener.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Dok je ona smanjila unos hrane kako bi bila u formi, Chris Hemsworth (35), koji glumi Thora, jeo je pet puta dnevno - trošeći do 3500 kalorija kako bi se pripremio za svoju ulogu.

- Naša inspiracija za Black Widow bila je Linda Hamilton u Terminatoru 2 - rekao je Eric Johnson, suosnivač elitne fitness kuće Homage i Scarlettin osobni trener za Harper's Bazaar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako bi postigao izgled ikone iz 90-ih, Eric je Scarlettin trening usredotočio na kruženje ugljikohidrata. Nekoliko je dana jela hranu bogatu ugljikohidratima i malo masnoće, dok su drugi bili usredotočeni na nisku razinu ugljikohidrata i visoku masnoće.

Avengers: Endgame Fan Event - London

Njezini su obroci bili vremenski ograničeni, što je značilo da je postila najmanje 12 sati dnevno, ali ovisno o rasporedu snimanja, to se nekada produžilo i na 15 sati.

Trener je također objasnio da glumica radi na tome da 'izazova svoje tijelo i stimulira um' kroz kombinaciju dizanja utega, pull-upova i marinaca.

- Postupali smo kao da se sportaš priprema za natjecanje. Stavljanjem naglaska na njezinu izvedbu, a tijelo je došlo samo po sebi - rekao je on.

Dodao je da je u raspored uključen integrirani temeljni trening snage, pokreti treninga eksplozivnosti, joge, olimpijskog dizanja utega, kettlebell vježbi i gimnastike kako bi dostigli vrhunac razine performansi.

U međuvremenu, Chris Hemsworth, koji glumi kolegu Osvetnika, Thora, podijelio je svoje dizanje utega u tri dnevne seanse i navalio na crveno meso kako bi se pripremio za dugo očekivanu ulogu.

Luke Zocchi, dugogodišnji prijatelj i osobni trener Hemsworthovog brata, rekao ja za T3 kako se on usredotočio na HIIT (High Intensity Interval Training - treninge visokog intervalskog intenziteta) i HIRT (High Intensity Resistance Training - treninge otpornosti), kao i pokrete snage kako bi pomogao Chrisu da izgleda kao Thor.

- Kada god on trenira za ulogu Thora, podižemo mnogo teže utege, radimo više izolacija i više odmaramo između setova - dodao je Luke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Rekao je i da su treninzi pred snimanje najnovijeg filma bili različiti od Chrisova normalnog režima jer bi obično koristili manje težine i više se usredotočili na brze kružne treninge.

- Vježbe za Endgame obično nisu trajale duže od jednog sata, ciljale su dvije skupine mišića po sesiji. Ograničili smo pokrete na četiri vježbe po grupi mišića s teškim utezima i između šest i 12 ponavljanja - rekao je Luke.

Prema Lukeu, ne radi se o tome da vježbate više, nego da vježbate pametnije.

'Osvetnici: Završnica', spektakl kojim završava Marvelova saga
'Osvetnici: Završnica', spektakl kojim završava Marvelova saga

- Držali smo se tri sesije. Ponekad bi udvostručili sesije u jednom tjednu, ali nikad nismo vježbali više od šest dana tjedno - objasnio je Luke.

Chrisovi treninzi bili su podijeljeni na vježbe za prsa i bicepse, leđa i tricepse te noge i ramena.

- Važno je imati dan odmora, čak i ako si superheroj - izjavio je Luke, koji ima i aplikaciju za vježbanje Centr.

Previše sjedite? Šetanjem se mogu poništiti svi opasni efekti
Previše sjedite? Šetanjem se mogu poništiti svi opasni efekti

- Moje vježbe na aplikaciji su HIIT HIRT, slične onakvima kakve Chris radi - rekao je Luke.

Chris je pohvalio njegov režim treninga s dijetom koja se sastoji od uglavnom cjelovitih namirnica bogatih hranjivim tvarima koristeći različite vrste proteina, žitarica, voća, mahunarki i masti. On jede najmanje 3500 kalorija dnevno, ponekad i više, dok se priprema za ulogu superheroja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

- Treniramo jednom do dvaput dnevno, a u osnovi jede šest obroka dnevno koji se sastoje od čistih proteina i povrća. On povremeno pojede i malo čokolade, neću lagati - dodao je Luke.

Otac troje djece, glavni kuhar i stručnjak za hranu aplikacije Centr, Sergio Perera, izjavio je da je Chris stekao i održavao mišiće unošenjem crvenog mesa i složenih žitarica kao što su pirjana riža, ječam, tjestenina i kruh.

- Ponekad je veliki izazov konzumiranje tolikog broja kalorija pa bi dodao užine od dva do tri zelena napitka, koji sadrže povrće, masti i biljne bjelančevine - rekao je, piše Daily Mail.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati bebu?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'