Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
46 komentara

Evo što misle Hrvati i Hrvatice: Žena 'tamo dolje' treba biti...

Nakon što su rezultati istraživanja u Europi i Americi pokazali da žene misle kako 'tamo dolje' trebaju biti dulje nego što to muškarci očekuju, 'saznali' samo kakvo je stanje u Hrvatskoj

Foto: Thinkstock
46 komentara

Čak 37 posto Hrvata smatra da bi im partnerica trebala oralni seks pružati 10 minuta, a 31 posto smatra da je i 5 minuta sasvim dovoljno. Da bi partnerica 'tamo dolje' trebala provesti 20 minuta misli 12 posto pripadnika jačeg spola, dok se njih 15 posto odlučilo na puno duži vremenski period - od 2 do 3 sata. Bilo je i onih koji smatraju da se ona uopće ne treba zamarati takvim aktivnostima, njih tek 5 posto.

Foto: 24sata/24sata

Izgleda da oko postavljenog pitanja kod nas vlada konsenzus jer su žene glasovale skoro jednako kao i muškarci. Kao i kod naših čitatelja, sličan broj naših čitateljica, 34 posto, misli da je 10 minuta sasvim dovoljno, dok njih 32 posto smatra da je i 5 minuta dosta. Za 20 minuta se odlučilo 10 posto žena, a 2 do 3 sata bi 'tamo dolje' provelo njih 13 posto. Čak duplo više žena od muškaraca misli da je to bespotrebna aktivnost - njih 10 posto.

Foto: 24sata/24sata

Rezultate objavljene ankete prikupili smo u 19 sati, a u nešto manje od pet sati glasovalo je 4593 čitatelja, 2532 čitatelja i 2061 čitateljica. Pokazalo se da među spolovima u Hrvatskoj vlada konsenzus kako je idealno vrijeme koliko bi žena trebala muškarcu pružati oralni seks između 5 i 10 minuta Rezultati ankete isključivo su zabavnog karaktera i ne mogu se smatrati relevantnima, ali ako smo uspjeli barem 'opipati puls' nacije, možemo reći da definitivno spadamo u europski prosjek.

ŠTO VI MISLITE? Muškarci otkrili koliko dugo bi htjeli da žena bude 'tamo dolje'

Temom koliko je oralni seks važan u životu muškaraca i žena pozabavio se Superdrug Online Doctor. Tim njihovih istraživača anketirao je 1100 ljudi oba spola iz cijele Europe i Amerike, prenosi Mirror.

Ovo su rezultati:

  • za 35 posto muškaraca oralni seks je 'donekle važan' u vezi
  • njih 9 posto izjasnilo se da im 'nije važan'
  • 26 posto kazalo je kako je 'umjereno važan'
  • 30 posto njih priznalo je bi radije izabrali oralni seks nego klasični, ako bi morali izabrati samo jedan

Istraživanje je pokazalo da Amerikanke smatraju kako oralni seks trebaju pružati 11 minuta dok žene u Europi smatraju da bi to trebale raditi nešto kraće, oko 9 minuta, a muškarci još manje - osam minuta.

DRAMA U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Princ Harry izjavio da dijete nije njegovo? 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message