Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
20 komentara

Fenomen crnih pasa: Udomite ih jer i oni zaslužuju svu ljubav

Nakon što su tri preslatke cure našle novi dom, svjetliju budućnost traže i ovi crni psi. Pomozite slatkom Mrkiju kojem za par dana, 13. rujna prijeti eutanazija

24sata
Foto: 24sata

I crni psi zaslužuju dom

Ljudima koji se bave udomljavanjem i spašavanjem pasa fenomen crnih pasa je nažalost dobro poznat te predstavlja, uz kategoriju starih pasa, najteže udomljivu kategoriju. Zbog čega ljudi najrjeđe udomljavaju crne pse? Ne znamo, ali tome smo svjedoci mi koji brinemo o udomljavanju pasa pred eutanazijom.

Među crnim psima doista, bez suvišnih i preuveličanih komplimenata, vrlo često su najljepši psi, najpametniji, najposebniji, najslađi i najvjerniji. I u to smo se osobno mi koji brinemo o njima uvjerili i upravo je zbog toga činjenica da oni predstavljaju jednu od najteže udomljivih kategorija još apsurdnija.

Po izlasku iz skloništa pse koji su u zadnji čas izbjegli eutanaziju razmještamo po privremenim smještajima, često se radi o boksovima u kojima se nalazi i po nekoliko pasa, i premda su uvjeti relativno dobri i psi dobivaju svu potrebnu skrb, zamislite život jednog štenca ili starijeg psa ili psa u punoj snazi u boksu i tako mjesecima. Dolaze i odlaze psi svih vrsta i veličina, a oni, crni psi, oni odreda svi ostaju.

Od velikog broja pasa koje smo do sad spasili i udomili, najmanje ih je crnih. Pomozimo crnim psima, pomozimo im da konačno, nakon dobivene druge prilike za život doista žive, da budu vaši najbolji prijatelji, vjerni pratioci, netko uz koga ćete svakodnevno dobivati danas tako potrebnu dozu sreće i smijeha i povjerenja i topline. 

Crni ljepotani koji traže svoj dom

Slatki crni četveronožni ljubimci BassBakBond, DinaMašaMikiRonyMrkiCrnaBleki i Cali traže novi dom i svijetliju budućnost, a zauzvrat će novim vlasnicima pružiti samo ljubav i prijateljstvo. Mrkiju prijeti eutanazija 13. rujna. 

Pogledajte galeriju naših crnih pasa, među njima se možda nalazi vaš budući najbolji prijatelj. Ukoliko želite pružiti stalan dom jednom od ovih pasa ili privremeni dom do udomljenja nazovite broj 091/6106578. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message