Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

"Govor" tijela muškaraca otkriva jesu li zaljubljeni

"Govor" tijela muškaraca otkriva jesu li zaljubljeni
1

Ludo vam se sviđa, no niste sigurno u to što on misli o vama. Tad svakako obratite pozornost na govor njegova tijela, kao i na njegovo ponašanje

VIDEO

Ludo vam se sviđa, no niste sigurno što on misli o vama. Tad svakako obratite pozornost na govor njegova tijela. Privlačite li ga, muškarac će se nerijetko naginjati prema vama. Ovisno o osobnosti, činit će to blago, manje primjetno ili pak napadno, vrlo očito. Tom gestom poručuje da vam se želi još više približiti. Uz to će vas, netremice i bez skretanja pogleda, gledati ravno u oči. Nasmiješite li se i uzvratite pogled, znat će da je privlačnost uzajamna. Također, muškarac koji osjeća snažnu privlačnost iskoristit će svaku moguću priliku da vas dotakne. Bio to dodir ruke, koljena ili kose, njime vam daje do znanja da mu se sviđate i da želi blizak tjelesni kontakt. Određene stvari u njegovu ponašanju također su snažni znakovi naklonosti. Smije li se od srca vašim šalama, iako vam baš i ne “leži” njihovo pričanje, sigurno ste mu vrlo simpatični.

SRETNA "SLUČAJNOST"
Sretan slučajan susret vjerojatno i nije tako slučajan. Njegovo naoko iznenadno pojavljivanje u vašem omiljenom kafiću očit je znak da vam se pokušava približiti.

POZORNO VAS SLUŠA
Sluša li vas muškarac pozorno i sa zanimanjem dok govorite, umjesto da cijelo vrijeme govori o sebi ili neprestano gleda naokolo, znat ćete da je riječ o vrlo jakoj privlačnosti ili čak zaljubljenosti.

SRETAN S MALIM STVARIMA
Zanima li se za stvari i aktivnosti koje vi volite, sigurno ste mu “napeti”. Usrećuje li ga zajedničko gledanje filma koji ste vi odabrali te mu nije teško pratiti vas u šoping, “vaš je”.

NAPADI NERVOZE
Jedan od očitih znakova da mu se sviđate je nervoza. Dok je s vama, postaje napet, bezrazložno se smije, znoje mu se dlanovi i meškolji se. Pomognete li mu da se opusti, zahvalit će vam naklonošću.

POKAZIVANJE OSJEĆAJA
Žene, zbog različita odgoja, “smiju” pokazivati osjećaje, a muškarci su navikli biti čvrsti i “macho”. Pokazuje li vam osjećaje i razgovara li o njima, a vi mu uzvraćate isto tako, na dobrom ste putu da se čvrsto povežete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku