Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Gruba ljubav: Neugodna istina koju svaki znak Zodijaka mora čuti, za svoje vlastito dobro

Gruba ljubav: Neugodna istina koju svaki znak Zodijaka mora čuti, za svoje vlastito dobro
4

Ovo je surova istina koju svaki horoskopski znak treba čuti. Određene stvari treba reći svakom znaku, ali nitko ih nikada ne želi izgovoriti i zato evo nekih stvari koje nisu lake i koje radije ne biste čuli

VIDEO

Ovan

Ovnovi imaju gotovo sve u životu - prijatelje, obitelj, ljubav, posao i sreću. No, još uvijek ne cijene stvari koje imaju i uvijek žude za više. Morate se smiriti i cijeniti ono što već imate umjesto da samo maštate o onome što želite. Samo počnite poštovati ono što imate prije nego to izgubite.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik

Bik je tvrdoglav i vrijeme je da dovede svoje stvari u red. Možda mislite da će drugi imati loše mišljenje o vama ako spustite loptu, ali zapravo je upravo suprotno. Gore će misliti o vama ako ste uvijek tvrdoglavi i ako nikada ne pristajete na kompromise. Način razmišljanja o najgorem u svakoj situaciji samo će dovesti do stresa. Budite jednostavni i 'lagani', nije sve vrijedno borbe ako vam je zdrav razum u pitanju.

Ovih šest znakova troše kao da su dobili na jackpotu - a nisu!
Ovih šest znakova troše kao da su dobili na jackpotu - a nisu!

Blizanci

Blizanci su vrlo društvena bića, ali to što su takvi ne znači da ne skrivaju svoje najdublje misli. Imaju najviše zidove oko sebe i uvijek drže druge podalje. Njihov strah da će ih netko povrijediti je stvaran, zbog čega ne puštaju druge preblizu.

Rak

Rak je vrlo emotivan u usporedbi s drugim znakovima. Uvijek pokušavaju učiniti da se drugi osjećaju bolje i pritom često izgube sebe. Imperativ je da znate da ste vi prvi ispred svih drugih, i ako to ne razumijete, neće ni drugi.

Lavovi

Lavovi su zaljubljeni u sebe i žele biti u centru pažnje. Važno je da znate da se uvijek sve ne vrti oko vas, pa čak i drugi imaju priličan udio drame u svojim životima. Za promjenu, držite se podalje od drame i glamura i pustite svoje ranjivo ja van.

Životna misija svakog znaka Zodijaka: Blizanci podučavaju, Djevica popravlja, Bik motivira
Životna misija svakog znaka Zodijaka:  Blizanci podučavaju, Djevica popravlja, Bik motivira

Djevica

Djevica voli imati kontrolu. Bilo da se radi o drugima oko njih ili o nekoj situaciji, uvijek moraju držati sve pod kontrolom. Ova priroda ima tendenciju odgurnuti obitelj i prijatelje. Morate malo popustiti kako biste zadržali razum i odnose.

Vaga

Vage uvijek paze na druge. Uvijek im je tuđa sreća na prvom mjestu, što često koči njihovu vlastitu. Naučite staviti sebe na prvo mjesto, više od svega, i posla i bližnjih, u svom životu.

Škorpion

Škorpioni se previše brzo vežu. Zbog toga ih je teško pustiti kada ih bližnji, stvari ili situacije iznevjere. Krenuti dalje je nešto što nije u njihovom rječniku i to je ono što ih čini zakačenim za prošlost, a da ni ne pogledaju što ih u budućnosti čeka.

Strijelac 

Strijelac je zabavan. Uvijek se nešto događa u njihovom životu i zato se čini da se nikada ne mogu odmoriti. Koliko god željeli 'plesati' okolo, vrijeme je da shvatite da će vas jedan korak unatrag i opuštanje, barem jednom, zapravo duže održati zdravim.

Jarac

Jarci imaju najviše samokontrole. No, negativna stvar kod njih je to što im je previše stalo do toga što drugi misle o njima. Toliko da takvo ponašanje često smeta onima koji su im bliski, odnosno prijateljima i obitelji. Brini samo o sebi i ljudima koji su ti bliski. Drugi će uvijek imati mišljenje o vama, i vrijeme je da se opustite.

Vodenjak

Vodenjaci ne mare što drugi misle o njima. To je često dobra stvar, ali postaje neugodno kada se isto ponaša s prijateljima i obitelji. Morate naučiti biti osjetljiviji prema drugima i sebi. Prestanite gurati emocije 'pod tepih' i biti čvrsti bez ikakvog razloga.

Ribe

Ribe se ne žele osjećati ranjivo pokazujući emocije. No, često ih one obuzmu i to ima tendenciju ometati njihovo mentalno stanje. Prebolite i uživajte u trenutku. Prebolite ono što vas je davno povrijedilo i radujte se onome što vas čeka, donosi Pinkvilla

Ništa više neće biti kao prije: Ove znakove Zodijaka u 2023. očekuju dramatične promjene
Ništa više neće biti kao prije: Ove znakove Zodijaka u 2023. očekuju dramatične promjene
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'