Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Guste ili duge trepavice: Prava četkica daje dramatičan pogled

Guste ili duge trepavice: Prava četkica daje dramatičan pogled
1

Sintetičke četkice razdvajaju trepavice i ne stvaraju grudice, okrugle ih čine gušćima, a primer ih jača. Osjetljivim očima najviše smetaju vodootporne maskare

VIDEO

Maskara je nezaobilazan dio svake ženske toaletne torbice, ali žene često griješe misleći da jednak oblik četkice odgovara svima. Tako sintetska četkica produžuje trepavice, a gumene četkice idealne su za srednje guste trepavice. 

Sintetička četkica za duže trepavice

Duga sintetička četkica sa stanjenim vrhovima razdvaja trepavice i ne ostavlja grudice. Vizualno ih produžuje, a stanjeni vrh omogućuje vam da maskaru nanesete precizno i u kutevima. 

Gušće trepavice uz okruglu četkicu 

Gumena okrugla četkica s gustim vlaknima savršena je za žene koje žele gušće trepavice bez dodatnog efekta produljivanja. Nemojte pretjerivati sa slojevima zato što će se stvoriti grudice. 

Primer jača trepavice

Ako su vam trepavice rijetke, tanke ili kratke prije maskare na njih nanesite primer. Trepavice će biti gušće, a primer će ih nahraniti i ojačati. Zaštitni sloj spriječit će ispadanje. 

Efekt umjetnih trepavica postiže se četkicom s vlaknima

Četkica s vlaknima za produljivanje izdužuju vrhove trepavica, a dovoljno je nanijeti dva sloja. Stvara efekt umjetnih trepavica, a savršeno pristaje uz smokey eyes. 

"Loptica" za mačkasti look

Ako želite mačkasti look odnosno istaknuti vanjske rubove trepavice koristite maskaru s okruglom četkicom i dugim vlaknima nalik na lopticu. Četkica je dizajnirana tako da što lakše možete naglasiti rubove i istaknuti bademasti oblik očiju. 

Uvijena četkica podiže središnji dio trepavica

Da bi vaše trepavice izgledale kao da ste ih uvili, maskaru nanesite uvijenom četkicom. Nanesite dva sloja, ali pazite da pritom četkicom kroz trepavice prolazite ravnijim dijelom. Tako ćete podići središnji dio trepavica. 

Vodootporne maskare

Vodootporne maskare se ne razmazuju, pa ih možete nositi i po kiši i snijegu. Čvršće su teksture pa trepavice izgledaju kao da ste ih uvili. No, žene s osjetljivim očima trebale bi ih izbjegavati zato što mogu nadražiti oči i koristiti maskare na prirodnoj bazi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith