Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Hitno! Beki, Soni i Kiro žarko žele živjeti, eutanazija danas

Ovim psima u utorak 26.11. prijeti eutanazija, iako su tek počeli živjeti. Nalaze se u skloništu za životinje Pokupsko Cerje i hitno traže pomoć. Pomozite im...

24sata
Foto: 24sata
28 komentara

Preslatkim ljubimcima iz naše rubrike "Udomi me" već danas prijeti eutanazija. Sa samo godinu dana Soni, Kiro i Beki svega su se nagledali i završili u skloništu za životinje Pokupsko Cerje gdje broje zadnje dane. Danas i srijedu 27. studenog oprostit će se od najdražih prijatelja iz skloništa. 

Ovom prilikom možete spasiti njihov mali život i pronaći prijatelja, veselje i radost za cijeli život. Ukoliko ih ne možete zadržati na duže vrijeme, možete ih primiti na privremeni smještaj i tako ih spasiti od eutanazije. Pomozite im da nađu vlasnike kakve zaslužuju i žive pravi, sretan život. 

Želite li ih spasiti nazovite 098/457417. 

Zahvaljujući našim čitateljima, velik broj pasa iz rubrike "Udomi me" je spašen i sretno udomljen, no svakoga tjedna primamo nove obavijesti o eutanaziji. Otvorite srca i pronađite još malo mjesta u vašem domu jer oni vam donose svakodnevnu sreću i radost. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message