Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Hoće li me muž primiti natrag u kuću nakon 2 g. i oprostiti mi?

Već dvije godine ne živimo zajedno, a za sve je kriva moja glupost. Na kraju sam se morala iz naše kuće iseliti i sada živim kao podstanar. Ima li nade za pomirenje?

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr

Dragi Mevludine,

Šaljem vam fotografiju supruga i sebe. Zbog moje gluposti ne živimo zajedno već dvije godine. Morala sam otići iz naše kuće u podstanare. Možemo li se pomiriti i živjeti opet zajedno? U braku smo od 1983. godine. 

šifra: nesretna X 

Odgovor:

Vi ste poprilično energična osoba. Volite red i poredak te ste prilično temeljiti i organizirani. Imali ste poprilično problema i kompliciranih situacija u životu. Suprug je malo posesivan, ali volio vas je jako. Vi ste napravili pogrešku i znate kakvu. Analizirao sam fotografije te vidio da je i dalje razočaran i ljutit. Morate dokazati i pokazati da vam je stalo do njega. Ovi mjeseci nisu u vašem aspektu pa se nećete tako lako pomiriti. U sljedećoj godini doći će do toga, ali morate zadobiti njegovo povjerenje. Vidim da će iduće godine biti poprilično onako kako si osmislite. 

Udovica sam, a djeca su me napustila

Poštovani gospodine Mevludine,

pišem vam jer sam veoma tužna i žalosna u životu. Rano sam ostala udovica, a djeca su me napustila, odnosno zaboravila, što me čini veoma nesretnom i žalosnom jer ih mnogo volim. Sin mi je jako bolestan, što me strašno boli u srcu. Zanima me hoće li što krenuti nabolje jer sam i u vezi s čovjekom koji me poštuje i voli pa me zanima što će biti u budućnosti. Imam li i ja pravo na malo sreće i boljeg života? 

šifra: očajna majka 

Odgovor:

Gospođo, vi ste psihički vrlo stabilni i karakterni. Bili ste prema svakom dobri i brižni u životu. Jedan sin je malo bolestan, a ovi drugi vam ne poklanjaju pažnju koju sad trebate. Imaju svoje obitelji i vi ima naizgled niste toliko bitni. Ipak, savjetujem vam da se ne opterećujete previše oko toga - kad mogu, neka vas obiđu. Vi imate dobrih razloga za život jer imate čovjeka koji je pažljiv prema vama. Voli vas i vi ste sretni s tim čovjekom. Vidim da će se veza nastaviti i produbiti te da ćete biti zadovoljni.  Što se zdravlja tiče, imate problema s kralježnicom i zglobovima, no ostalo je sve u redu. Prepustite se tom gospodinu i vidim da ćete uspjeti u svemu. Puno sreće. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message