Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Horoskop zna što vam najbolje stoji i određuje stil odijevanja

Horoskop zna što vam najbolje stoji i određuje stil odijevanja
12

Ovnice vole crvenu boju, Strijelčice traperice i topove, Škorpionke upadljive uzroke, Jarčice tradicionale krojeve, a pripadnice Vodenjaka ekscentrično odijevanje

VIDEO

Prema tumačenjima astrologa, datum rođenja i horoskopski znak utječu na karakter pojedinca, a modna savjetnica i astrologinja Pat Harris vjeruje da ljudi ne bi imali problema s pronalaskom svog idealnog odjevnog stila već ako bi se odijevali u skladu s osobinama svog astrološkog znaka. Uz pomoć njenog modnog astrološkog profila otkrijte koji vam tip odjeće najbolje pristaje, bez obzira na godine i težinu.

Ovan

Pripadnici ovog znaka najčešće se karakteriziraju kao aktivni i dinamični, a svoju hrabrost spremni su pokazati i u smjelim odjevnim kombinacijama.  Odjeća definiranog stila, asimetrični krojevi i elegantna no i suptilno ženstvena odjeća omiljen su izbor žena rođenih u ovo znaku. Omiljene boje su i one koje im najbolje pristaju, a to su crvena i bijela. Victoria Beckham klasičan je primjer Ovnice, žene koja se oblači skladno s vlastitim željama bez obzira na primjedbe modnih kritičara. Žene rođene u ovom znaku trebale bi se kloniti pastelnih uzoraka, kao i odjeće s puno volana. Zbog svog istančanog ukusa, drugi ih često doživljavaju kao trendseterice.

Bik

Žene rođene u ovom znaku najčešće se opisuju kao nježne, slatke i tvrdoglave. Vole nositi modernu i ultraženstvenu odjeću, a u svakoj kombinaciji prisutan je i utjecaj klasičnog stila. Vole nježne boje poput ružičaste i bež, a slavna predstavnica modnog stila ovog znaka je Cate Blanchett.

Blizanci

Njihovo odijevanje najčešće obilježava mladenački stil, šarenilo boja i veseli i jarki uzorci, kao i udobna odjeća. Iako ne vole nositi klasična odijela i kostime, lako transformiraju svoj izgled od djevojčice do dame, i naposljetku seksi zavodnice. Predstavnik modnog stila ovog znaka je australska pjevačica Kylie Minogue.

Rak

Više od svih drugih horoskopski znakova, račice se može povezati s istančanim ukusom za odijevanje. Općenito bolje izgledaju u suknjama i haljinama koje naglašavaju njihovu ženstvenost, nego u hlačama. Tipičan primjer modnog stila račice je glumica Eva Green, simbol nenametljive i jednostavne elegancije.

Lav

Dramatične i jarke boje poput žute, intenzivno crvene i ljubičaste najbolji s odabir za žene rođene u ovom znaku. One su sklone eksperimentiranju, ne libe se nositi minice ili dekoltirane majice i na taj način istaknuti svoj seksepil. Madonna je tipičan predstavnik žene lavice, i dokaz je kako su pripadnice tog znaka spremne žrtvovati vlastiti komfor kako bi privukle pažnju izgledom.

Djevica

One obraćaju veliku pažnju na detalje, vole besprijekorne krojeve i prozračne tkanine. Savršene boje za djevice su prirodni tonovi, poput bež, sive, žute i maslinastozelene. Protivnice su životinjskih uzoraka, sjajnih poliesterskih tkanina i upečatljivog nakita te su vjerne modnoj klasici. Primjer slavnog modnog stila djevica je poznata pjevačica Beyonce.

Vaga

One vole sklad i ravnotežu, kako u životu, tako i u odijevanju. Meke tkanine koje lagano padaju i naglašavaju obline, kao i svilene bluze i haljine, njihov su omiljen izbor. Od boja im najbolje pristaju mornarski plava i crna. Eleganciju žene vage najbolje će naglasiti dugačke haljine ili elegantni top s lanenim hlačama. Modna ikona ovog znaka je Gwyneth Paltrow.

Škorpion

Pripadnice ovog znaka su strastvene i senzualne, a najčešće se i u skladu s time i oblače. Tamno plava, crvena i crna najviše ističu njihov karakter, a trebale bi se kloniti strogo krojenih odijela. Svila, saten i baršun omiljene su tkanine škorpioniki, a modna predstavnica ovog znaka je američka glumica Rachel McAdams.

Strijelac

Pripadnice ovog znaka vrlo su aktivne i često u pokretu, pa im je najvažnije da odjeća bude praktična. Sviđa im se jednostavna odjeća,  premda mogu odlično izgledati u haljini, najbolje se osjećaju u trenici. Njihov izbor za svaki da su traperice, niske sandale i jednobojan top. Predstavnica modnog stila ovog znaka je glumica Scarlett Johansson. 

Jarac

Suptilnost i blagi konzervativizam u odijevanju  glavno su obilježje jarčica, no ipak one imaju istančan ukus za modu i decentno odijevanje. Najviše vole nositi tamnije nijanse, a teško ih se može optužiti za modnu ekscentričnost. Elegantne hlače, košulje i mala crna haljina obavezni su komadi u ormaru jarčice. Primjer modnog stila slavne jarčice je Kate Middleton.

Vodenjak

Ekscentrični i nekonvencionalni, pripadnici ovog znaka najčešće se ne obaziru na ono što drugi misle o njima. Svijetle jarke boje, neobični uzorci i spajanje "nespojivog" obilježja su njihovih modnih kombinacija. Iako im se možda i svidi neki modni trend, ignorirati će ga kako se ne bi izgubili u masi i graditi vlastiti, prepoznatljiv stil. Modna predstavnica ovog znaka je osebujna glumica Zsa Zsa Gabor. 

Riba

Nježnim ribama najbolje pristaju svjetlucave boje koje naglašavaju njihovu senzualnost, kao zlatna, srebrna ili reflektirajuća bijela i zelena. Budući da ne vole previše privlačiti pozornost, odabrat će jedan detalj u svjetlucavoj boji, dok je ostatak kombinacije neutralan. Više vole nositi niske sandale ili platforme od štikli. Predstavnica ovog znaka je Cindy Crawford.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku