Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Horoskop otkriva: Otkrijte kako uočiti planira li on prekid veze

Horoskop otkriva: Otkrijte kako uočiti planira li on prekid veze
1

Počeo se ponašati pomalo distancirano, ne gleda vas u oči kada razgovarate, a njegov krevet je u zadnje vrijeme kauč? Postoje tipični signali koji muškarca odaju da želi završiti vezu

VIDEO

Promjene u ponašanju kod vašeg dečka jako su iritantne i čine vas nervoznima. No, imate svako pravo osjećati se tako. Mnogo žena je prošlo je isto, tako da definitivno niste same u tome. Zato provjerite njegov horoskopski znak i otkrijte planira li on zaista prekinuti s vama ili je to samo faza.

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Ovnovi su vrlo impulzivni i agresivni, pa zbog toga možda nećete imati puno vremena da sami shvatite što se događa, već će oni samo odjednom odlučiti da im je dosta i prekinuti vezu. Oni mrze kašnjenja i neaktivnost, pa ako ih neki aspekt vaše veze sprječava da pređu u drugu životnu fazu ili čak samo drugu poziciju na poslu, možda planiraju krenuti dalje bez vas.

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kompromis je riječ koje nema u rječniku Bika. Njihova tvrdoglavost može ih natjerati da stvari gledaju drugačijim pogledom kojeg vi obično ne biste ni uzeli u obzir. Nedavne nesuglasice mogu ga učiniti nesigurnim i neće to moći podnijeti. Ako vaš dečko ne može prijeći preko toga, vjerojatno se sprema ostaviti vas.

Couple silhouette breaking up a relation

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

S pretjerano zamišljenim i neodlučnim Blizancima teško se nositi čak i kad su dobro raspoloženi. Njihova nedosljednost otežava im ostanak na jednom mjestu predugo, pa ako počnete primjećivati ​​kako padaju u svoju svakodnevnu rutinu, najvjerojatnije traže način da izađu iz veze.

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Rak je vrlo manipulativan, tako da može biti da niste ni shvatili da nešto nije u redu s vašim partnerom. Ako niste previše intuitivni s osjećajima svog muškarca, kada dođe do prekida, može se činiti kao da je došao 'iz vedra neba'. Oni su vrlo nesigurni, pa bi bilo dobro da porazgovarate o onome što vam je uključilo alarm da je možda nešto pošlo po zlu dok još nije kasno.

Ona je svog ostavila: 'Bogati su tipovi najgori mogući ljubavnici'
Ona je svog ostavila: 'Bogati su tipovi najgori mogući ljubavnici'

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Lav se u svakom trenutku treba tretirati kraljevski. Ako osjeti da je zanemaren, mogao bi potražiti nekoga tko će mu u svakom trenutku pružiti ogromnu pažnju. Ako je vaš partner postao posebno arogantan ili nefleksibilan, to je siguran znak da se udaljava od vas.

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Svaka Djevica je pretjerano kritična prema sebi i prema drugima, pa bilo kakav znak da im se ne sviđa nešto kod vas bi mogao biti alarm. Neuredna soba, loš stav ili čak loša prehrana učinit će da se vaš partner osjeća manje kompatibilnima s vama, pa će time krenuti i vrtlog sumnje u vaš odnos.

Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Vaga može uvijek gunđati i to vjerojatno o nečemu što se dogodilo prije nekoliko mjeseci, a čega se vi uopće ne sjećate. Njihovo izbjegavanje sukoba moglo bi vam kupiti neko vrijeme kako biste mogli shvatiti hoće li prekinuti s vama, ali ako vas počne izbjegavati, definitivno se pripremite za prekid.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Muškarci Škorpioni mogu biti najbolji partneri, ali mogu biti i vrlo ljubomorni i tajnoviti. Njihove nasilne crte osobnosti će se početi prikazivati ​​sve češće u raspravama. Ako postane čudan i nekako se sve pretvori u bezizlaznu situaciju, za vas dvoje je definitivno kraj.

Pet je različitih afera: Provjerite koja je najopasnija za ljubav...
Pet je različitih afera: Provjerite koja je najopasnija za ljubav...

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

On će vam reći sve što mu padne na pamet pa čak i ako stvari ne idu kako su planirali. Potreban im je prostor, drže linije komunikacije otvorenima i znaju da, ako se te linije ikada zatvore, među vama je definitivno gotovo.

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Jarci nisu milostivi. Ako učinite nešto pogrešno, oni to neće zaboraviti. Gotovo sve ih može izbaciti iz takta u nekom trenutku. Mala neslaganja mogu se pretvoriti u velike svađe, zato budite svjesni toga kada stvari eskaliraju ili ako se povuku na nekoliko dana. To bi mogao biti znak da je Jarac spreman krenuti dalje.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Oni uvijek moraju biti u pravu, a to crta osobnosti zajedno s njihovom navikom pretjeranog razmišljanja i ljubavi prema samoći može dovesti do ozbiljnih problema. Oni znaju izbjegavati emocionalno izražavanje, tako da vam se neće pretjerano povjeravati ako to zaista ne moraju. Samo budite sigurni da im date do znanja što točno želite i nadajte se da se i oni slažu s tim.

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Ribe zapravo žele pobjeći od stvarnosti i taj bijeg mogu pronaći u vama. No, ako vidite da vam nakon svađe prerano počinju vjerovati ili kao da se vraćaju svom uobičajenom životu, moguće je da žele prekid. Kad se krenu udaljavati i pokazivati da nisu sigurni u budućnost s vama, znajte da je to kraj vaše veze, piše Your Tango.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru