Lifestyle

Komentari 11

Hrabro ili ludo: Udaja u badiću i haljini u kojoj se vidi stražnjica

Hrabro ili ludo: Udaja u badiću i haljini u kojoj se vidi stražnjica

Ako žena ima dobro tijelo, na dan vjenčanja može odjenuti što god hoće, odgovaraju na Facebooku mnogi na komentare da je mladenka koja se udaje na plaži, u bijelom badiću malo pretjerala

Anonimna mladenka koja je dan prije vjenčanja na društvenim mrežama podijelila fotografije vjenčanice koju je izabrala podijelila je korisnike na one kojima je njen izbor grozan i one koji misle da je odlično izabrala. Naime, vjenčanje je zakazano na plaži, pa je mladenka pred matičara odlučila izaćiu jednodijelnom kupaćem kostimu, koji je izrađen i ukrašen kao da je dio klasične vjenčanice.

   

Na desetke žena komentiralo je njezin izbor nakon što su fotografija i video objavljeni na Facebooku, u grupi u kojoj se dijele 'sramotna' iskustva s vjenčanja, pod nazivom: 'To je to, sramim se vjenčanja',  u kojoj su njezini poznanici iz Jacksonvillea u Floridi objavili njezinu fotografiju.  

Vrlo nekonvencionalna vjenčanica zapravo je bijeli kupaći kostim s visoko rezanim nogavicama, bez bretela i s velikim dekolteom, prekriven ukrasima koji podsjećaju na bisere. Mladenka se sretno smiješi, dok se ogleda pred ogledalom, stojeći na prstima u bijelim sandalama s visokom petom. Za samu svečanost, odabrala je i plašt od svjetlucavog tila, koji se pričvrščuje u struku i pokriva samo stražnji dio tijela. 

- Ovo je njezina završena vjenčanica' napisao je poznanik koji je podijelio videozapis u grupi, dodavši kako je riječ o vjenčanju na plaži. Komentari su bili doista različiti, od hejtera koji su joj poručili da 'ne treba pokazati vaginu na vjenčanju' te komentara kako joj je izbor glup, odnosno kako je u redu to da ima samopouzdanja, ali joj je izbor vjenčanice pogrešan, pa do onih koji su napisali 'da imam takvo tijelo, i ja bih izabrala slično'. 

- Čini se da je mlada oduševljena, a i lijepo joj pristaje – napisala je još jedna korisnica Facebooka koja joj je pružila podršku. Još jedna žena napisala je kako je u prvom trenutku htjela osuditi mladenku, no onda je shvatila da je njen izbor – super. 
U konačnici, većina se, zapravo, složila oko toga da je mladenka dobro pogodila temu, s obzirom da se vjenčanje održalo – na plaži. 


Zanimljivo je da je samo mjesec ranije u istoj grupi jedna mladenka izvrgnuta kritika zato što je odjenula vjenčanicu s jako dugačkim prorezom na leđima, koji se protezao do vrha stražnjice.

Mnogi su ocijenili da izgleda kao kurva i da se odjenula kao da je striptizeta, a ne mladenka, s obzirom da jedan krivi korak na plesnom podiju može otkriti previše.

- Ne želiš, valjda, da ti stariji članovi obitelji gledaju u guzicu, komentirale su tada žene, no bilo je i onih koje su rekle kako žena koja ima dobro tijelo na svom vjenčanju može nositi što god poželi ako se u tome osjeća ugodno. 

- Bas se jednim potezom skine kad konačno dođete u sobu – pozvala se na praktičnost takvih odijevnih kombinacija jedna od korisnica Facebooka, a prenosi Daily Mail.  


PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Najčitaniji članci