Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

IKEA pronašla grešku na stolu za previjanje: Evo što napraviti

IKEA poziva kupce koji imaju SUNDVIK stol za previjanje da osiguraju sklopivi dio priloženim sigurnosnim spojnicama. Ako su ih izgubili, IKEA moli da ih se kontaktira kako bi besplatno dobili nove spojnice

Foto: IKEA
2 komentara

IKEA je zaprimila tri izvješća o incidentima u kojima je sklopivi dio SUNDVIK stola za previjanje/komode olabavio, a djeca su pala sa stola za previjanje. U navedenim incidentima ljudi nisu koristili spojnice stola prema uputama.

Foto: IKEA

- Sigurni proizvodi su uvijek prioritet tvrtke IKEA, i doista nam je žao što čujemo o incidentima, ali sretni smo što su, prema našim saznanjima, djeca dobro. IKEA je poduzela mjere predostrožnosti i dodatno će poboljšati komunikaciju o proizvodima - kaže Emelie Knoester, voditeljica poslovnog odjela za djecu.

Navode da su primijetili da kupci često koriste komodu kao sklopivi stol za previjanje, ali da ne koriste sigurnosne spojnice, kako je navedeno u uputama.  

Kao mjeru sigurnosti, IKEA je objavila poziv za popravak. Sve kupce SUNDVIK stola za previjanje / komodu koji su zagubili ili izgubili sigurnosne spojnice se moli da kontaktiraju tvrtku IKEA kako bi dobili besplatne, nove spojnice. Kupci neće morati dostaviti nikakav dokaz o kupnji, kao što je račun.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message