Obavijesti

Lifestyle

Komentari 26

Imaju li oni najbolja tijela na svijetu? 10 fit modela inspiriraju

Imaju li oni najbolja tijela na svijetu? 10 fit modela inspiriraju

Fitness je uvijek aktualna tema. Zdrava prehrana i redovita tjelovježba je ono što bi svima trebalo biti bitno, a Instagram je danas postao 'in' mjesto za kondicijske modele i trenere

VIDEO

Međutim, glavni razlog važnosti Instagrama nije slika. Fitness modeli su na toj platformi jer im omogućuje jednostavan način da dosegnu svoje pratitelje koje onda mogu potaknuti da slijede i ispune vlastite ciljeve u fitnesu. To može biti kao dijeljenje slika zdravog doručka s receptom ili video tutorial o tome kako izvesti određene vježbe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

Neki od Instagram fitnes modela više se bave 'fitnessom'  dok su neki više 'modeli' koji uživaju u pokazivanju svog zategnutog i zdravog tijela. Zajednička karakteristika je da je svih ovih 10 Instagram fitnes modela nevjerojatno popularno, s najmanje četiri milijuna pratitelja.

Ovo je lista 10 najboljih Instagram fitness modela s najboljim tijelima

1. Sommer Ray

Sommer Ray (21) iz Kolorada u SAD-u je relativno nova u fitness model svijetu jer je svoje slike i videozapise počela objavljivati ​​u rujnu 2016. U kratkom je vremenu postala Instagram zvijezda.

Njeni roditelji su bili  bodybuilderi, a ona je nastavila tu tradiciju i počela je dizati utege. Postala je jako popularna.

2. Michelle Lewin

Michelle Lewin jedna je od poznatijih Instagram fitness modela na ovom popisu. Michelle je rođena 1986. godine na Maracayu u Venezueli. Bila je model naslovnice Playboya.

Prema formuli, Meghan Markle ima 'najljepša stopala' svijeta
Prema formuli, Meghan Markle ima 'najljepša stopala' svijeta

Svoju manekensku karijeru započela je na modnoj pisti, no na prijedlog prijatelja odlučila je prijeći u model bikinija. Njezini su joj treninzi presudni, kao i zdrava prehrana. Slike svojih treninga dijeli na Instagramu, nadajući se da će motivirati druge žene da smršave i poboljšaju kondiciju.

3. Jen Selter

Jen Selter je 24-godišnja Amerikanka, koja je jako poznata u  fitness svijetu. Odrastala je vjerujući u važnost aktivnog načina života. Počela je vježbati s 15 godina, a za nekoliko godina stekla je dobro isklesano tijelo.

Jen je u školi radila na dva honorarna posla. Jednog dana uzela je odmor od rada u teretani da objavi fotografiju na kojoj nosi bikini. Fotografija je postala viralna, a Jen je slavu stekla preko noći.

4. Ana Cheri

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli AnaCherí (@anacheri)

Ana Cheri (31) je iz Južne Kalifornije.  Na neki je način njezina karijera suprotna većini ljudi s ovog popisa. Iako je većina stekla fitnes slavu, a zatim odlučila svoje putovanje podijeliti na Instagramu, Ana je započela kao nepoznata djevojka objavljujući slike i savjete za fitness.

Njezine objave bile su popularne.

Kao rezultat njezinog uspjeha na Instagramu, lokalni kalifornijski brendovi počeli su joj nuditi ponude za modeliranje. 

5. Anllela Sagra

Anllela Sagra (24) e kolumbijska kondicijska manekenka i bodybuilderica.

Svoj radni staž započela je u modnom dizajnu i modelingu. Jednog je dana u teretani upoznala osobnog trenera koji joj je promijenio pogled na život. Počela ju je zanimati kondicija i usvojila je nove stilove treninga te je postala fitness model.

6. Kayla Itsines

Kayla Itsines (26) je osobna trenerica iz Južne Australije, autorica i poduzetnica. Časopis Time imenovao ju je jednom od 30 najutjecajnijih osoba na Internetu u izdanju iz ožujka 2016. godine. Na Facebooku je popularnija čak i od Instagrama.

Kayla je vjerojatno najpoznatija po svojim vodičima za bikini tijelo  koji su niz e-knjiga koje nude kratke aerobne vježbe i planove obroka. Objavila je i jednu od najuspješnijih fitness aplikacija - 'Sweat with Kayla'.

7. Julia Gilas

Julia Gilas osobna je trenerica i kondicijska manekenka rođena u Ukrajini. Preselila se u SAD 2009. godine, kada je imala 24 godine, kako bi ostvarila svoj san da bude model, a potom je stekla američko državljanstvo.

Međutim, otkrila je da je tijekom dugih putovanja lako zanemariti zdravlje i prehranu. Odlučila je promijeniti svoj životni izbor. Postala je fitness model.

8. Ulisses Jr

Ulisses Jr jedini muški Instagram fitness model na ovom popisu najpraćenijih, a mnogima je primjer 'savršenog muškog tijela'.

Kuhari: Ovo su najčešće greške koje se rade kod pripreme luka
Kuhari: Ovo su najčešće greške koje se rade kod pripreme luka

Ulisses je 2013. postao trener, pomažući drugima da ostvare svoje bodybuilding snove.

9. Eva Andressa

Eva Andressa odrasla je u Pine Nut Land, Curitiba, Brazil. Kao tinejdžerica bila je nezadovoljna svojim tijelom i trudila se da to popravi.  Iako je neko vrijeme vježbala u teretani, odustala je zbog toga što nije imala osobnog trenera ili znanje o kondiciji.

Na kraju je upoznala svog supruga Jardela Barrosa, koji je bio u svijetu treninga što je  Evu nadahnulo da se vrati treningu. Nakon niza uspješnih natjecanja, Eva se 'povukla' s prvenstva, promijenivši karijeru u fitness model.

10. Izabel Goulart

Iizabel Goulart je 33-godišnja brazilska manekenka, koju zanimaju kondicija i zdravlje. Poznata je po tome što intenzivno vježba - od boksa do pilatesa - i svoje vježbe dijeli na Instagramu, piše Influencer MarketingHub.

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'