Obavijesti

Lifestyle

Imperial hoteli i kampovi vaše savršeno mjesto za odmor

Imperial hoteli i kampovi vaše savršeno mjesto za odmor
7

Imperial d.d. je hotelijersko,ugostiteljsko i turističko poduzeće smješteno u središnjem dijelu Kvarnerskog zaljeva na otoku Rabu.

Osnovano 1965. godine jedna je od vodećih hotelskih kompanija hrvatskog turizma. Imperial d.d. nudi visokokvalitetne usluge smještaja i hrane u hotelima (Padova, Grand hotel Imperial, Carolina, Eva, Turističkom naselju Suha Punta te Turističkom naselju San Marino) kao i dvama kampovima (Padova 3 i San Marino). Imperial d.d. tvrtka je s 50 godina bogatom tradicijom i iskustvom u hotelskom poslovanju, ali i s ambicioznim planovima za unaprijeđenje poslovanja. Imperial d.d. raspolaže sa 7.531 osnovnih kreveta (1.305 u hotelima, 1.170 u turističkim naseljima, 38 u vilama i 5000 mjesta u kampovima).

Gostoprimstvo profesionalnog osoblja, udoban smještaj, odlična gastronomska ponuda te bogatstvo kulturne baštine i prirodnih ljepota otoka Raba naši su aduti kojima svake godine svjedoče deseci tisuća gostiju.

Imperial d.d. kontinuirano ulaže u obnovu i modernizaciju smještajnih objekata te poboljšanje kvalitete usluga. Tako je za tekuću sezonu otvoren  u cijelosti obnovljen Hotel Padova, sada na visokoj razini od 4 zvjezdice. Vrhunska opremljenost hotelskih sadržaja te moderan dizajn hotela garantiraju najbolji smještaj na otoku, a atraktivna lokacija pruža jedinstven pogled na starogradsku jezgru Raba i more.

Turističko naselje San Marino smješteno je uz poznatu pješčanu plažu "Rajska plaža" u mjestu Lopar  i idealno je mjesto za odmor ljubitelja sportova na moru, obitelji i parova. U ponudi je pet hotela (Family Hoteli Plaža i Lopar Hotel Veli Mel,  Hoteli Sahara i Rab) koji nude različite vrste smještaja. Posebno je atraktivno za boravak obitelji s malom djecom jer osim kupanja i sunčanja, djeca se mogu igrati na pješčanoj plaži ili se zabavljati uz animacijske programe. Na plažama brojni restorani i barovi nude razna jela, pića i deserte kao i zabavne programe.

Turističko naselje Suha Punta udaljeno je 5 km od staroga grada Raba. Lokacija na samoj plaži najljepšeg i najzelenijeg područja Raba čini ga idealnim mjestom za miran odmor u opuštajućem okruženju borove šume. U sklopu naselja nalaze se apartmani, vile te paviljon sobe Suha Punta. Novoobnovljeni interijeri čine prostor ugodnim i funkcionalnim, a ljepota okolnog ambijenta, popratne aktivnosti i profesionalna usluga garantiraju izvrsno provedene trenutke na otoku.

Kampovi Padova 3 i San Marino opremljeni su sa svim sadržajima i uslugama potrebnima za ugodno kampiranje (bilo na otvorenom, kamperima ili mobilnim kućama), a novost u ponudi kampa San Marino je smještaj u sobama Residence San Marino (****).

Hoteli Imperial-a d.d. raspolažu mogućnostima organizacije raznih događanja poput vjenčanja, banketa, kongresa i sl. Odmarati se u hotelima Imperiala znači uživati i u vrhunskoj gastronomskoj ponudi naših ugostiteljskih objekata i restorana. U njima se svakodnevno pripremaju jela pomno izabranih namirnica, raskošni buffeti koji uključuju bogat izbor domaćih i međunarodnih jela. Restaurant & Wine Bar „In Vino Veritas“ novouređeni je restoran u sklopu Grand Hotela Imperial i predstavlja idealno mjesto za opuštanje ili ugodna druženja uz jedinstvenu ponudu vrhunskih vina i raznih mediteranskih specijaliteta.

Dobro došli na odmor na sunčani otok Rab!

Vaš domaćin Imperial d.d. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje