Obavijesti

Lifestyle

Komentari 41

Influencerica i mama Sandra: 'Pored svih obaveza i trojice sinova, treniram 5 puta tjedno'

Influencerica i mama Sandra: 'Pored svih obaveza i trojice sinova, treniram 5 puta tjedno'
8

Sandra Radović ima 34 godine, mama je trojice sinova, svakodnevno se brine o kućanskim poslovima, a uz sve uspije pronaći vremena i za trening. Atraktivna Beograđanka otkrila nam je koliko je bitna organizacija

VIDEO

Volim vidjeti lijepe i njegovane žene. I sama se smatram jednom od njih, priča nam Sandra Radović (34), influencerica, supruga nogometaša i majka troje sinova - Nikše, Mateja i Jakova. Mlada mama oduševila nas je svojim besprijekornim izgledom pa smo odlučili otkriti koju tajnu krije ova Beograđanka. 

- Trening je moj ispušni ventil. Volim trenirati jer se bolje osjećam. Nakon treninga imam više energije i ispunjenija sam - govori Sandra koja trenira četiri do pet puta tjedno. Aktivna je bila i prije trudnoće, a šest mjeseci nakon poroda blizanaca vratila se treninzima. 

- Prvog sina rodila sam u siječnju 2012., a blizance u svibnju 2013. Imala sam pauzu u treniranju nekih tri godine, no kad su mi blizanci imali šest mjeseci počela sam polako sa treninzima. Jednostavno su postali dio moje rutine i ne mogu bez njih - otkrila nam je Sandra koja se smatra strogom mamom. 

- Mislim da sam dobar autoritet. Djeca me slušaju i od malena znaju što smiju, a što ne. I sada mi je mnogo lakše. Naša jutra izgledaju tako da se ja prva budim i onda budim ostatak ekipe, spremim im doručak, a ja uživam u prvoj kavi u danu. Nakon toga kreće spremanje za školu - govori nam Sandra koja pristupa kućanskim obavezama kao pravom poslu. 

- Što se tiče poslova po kući, moj suprug kaže ponekad u šali da imam „bolest sređivanja”, a to sam prenijela i na dečke. Nemam pune ruke posla jer svatko zna koji je njegov zadatak u kući. Obožavam kuhati, kuham svaki dan. Obavezno je da pojedemo nešto na žlicu za ručak, dok za večeru spremamo svašta - i zdravo i ne zdravo - šali se Sandra. 

Na njihovom meniju je obavezno voće i povrće, ne piju se gazirana pića, a grickalice poput čipsa i smokija su izbačeni. Iako, Sandra nam priznaje kako su njezin porok uvjerljivo slatkiši, no s obzirom na izgled ove 34-godišnje Beograđanke, čini nam se da ih konzumira jednom godišnje. 

Veliku podršku daje joj suprug i bivši nogometaš Miroslav Radović, a svo troje sinova krenulo je njegovim putem tako da Sandra ima malu nogometnu momčad. Zbog supruga, Sandra je jedno vrijeme živjela u Poljskoj koju smatra drugim domom. 

- Suprug je prošle godine u lipnju završio nogometnu karijeru i od tada živimo u Beogradu - otkrila nam je Sandra koja se u budućnosti planira posvetiti karijeri. 

- Završavam Studij dizajna interijera. Do sad sam uvijek sve vagala - djeca ili biznis. Uvijek sam bila posvećena majka, no želim raditi na svojoj karijeri - govori Sandra koju na društvenim mrežama prati više od 30 tisuća ljudi. 

- Radim ono što me čini sretnom i živim život punim plućima. To je moto koji me vodi i koji bi uvijek izdvojila - zaključuje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku