Lifestyle

Komentari 16

Zakuhao Internet nakon što je objavila da tjesteninu kuha u sosu od rajčice, umjesto u vodi

Internet 'zakuhao' nakon što je objavila da tjesteninu kuha u sosu od rajčice, umjesto u vodi

Jasmine je na TikToku objavila trik za kuhanje špageta koji štedi vrijeme i čini ih ukusnijima, kako tvrdi. No poprilično je podijelila korisnike - nekima je ideja super, drugima se ne sviđa ni malo

Jasmine, koja na TikToku objavljuje pod nadimkom @jasminegiltrow, doslovno je oduševila pratitelje na TikToku nakon što je objavila trik za kuhanje savršenih špageta: umjesto u vodi, ona ih kuha u soku od pasirane rajčice, koji se inače koristi za kuhanje umaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Što kažete na šarenu i zdravu tjesteninu?

  

Dakle, jednostavno je uzela bocu soka od rajčice, izlila ga  u lonac, dodala vode, pa ubacila jednu šaku špageta. Kako je sos počeo kuhati, tako su špagete omekšale i kuhajući se upile sok od rajčice. Pri kraju kuhanja, Jasmine je dodala gotove polpete od mesa, zagrijala ih miješajući još malo špagete i - premjestila jelo u tanjur.

Ukratko, objed je gotov u samo nekoliko minuta. I dok neki ne vjeruju da to može biti ukusno, drugi kažu kako je riječ o genijalnoj ideji. 

- Ovo baš ima smisla - komentirala je jedna osoba. Druga dodaje kako je glupo kuhati sve odvojeno, da bi se onda opet pomiješalo. 

- To inače radim u slow coockeru, komentirala je još jedna osoba, dok jedan korisnik piše: Lijen sam inače, pa mi ovo djeluje super. 

- Ne, ne, ne, ne i - NE! Ovo je tako pogreško - piše jedan korisnik, dok drugi ispod toga dodaje: Kao Talijan porijeklom, zbog ovoga se baš osjećam loše!

- Slomili ste moje talijansko srce! - komentirao je još jedan srčani mediteranac, prenosi The Sun.  

Najčitaniji članci