Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Isprobajte novi trend: Francuska manikura sad se radi čak i u boji

Isprobajte novi trend: Francuska manikura sad se radi čak i u boji
1

Mikrofrancuska radi se uz nude bazni lak i drugi, u boji, koji se stavlja na rub nokta. Osim što je kod mikrofrancuske vrh nokta šaren, linija se blago sužava prema strani. Možete je lako napraviti kod kuće

Lijepa manikura želja je gotovo svake žene, a na noktima u posljednje vrijeme viđamo sve neutralnije kombinacije. Totalni hit trenutno je skinny ili mikrofrancuska manikura. Naime, riječ je o tome da je bazni lak u nekoj neutralnoj nijansi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Vrh nokta veoma je tanak, a ne dolazi u bijeloj boji, kao kod klasične francuske manikure, nego je u raznim nijansama.

Vrući popusti: Uhvatite lepršave haljinice, torbice ili dobar kaput
Vrući popusti: Uhvatite lepršave haljinice, torbice ili dobar kaput

Kako i po izgledu podsjeća na klasičnu francusku manikuru, ovdje je riječ o izvedenici. Glavna razlika je debljina linije na vrhu nokta. Osim što je kod mikrofrancuske vrh nokta šaren, linija se blago sužava prema strani. Možete je lako napraviti kod kuće.

Nanesite sloj prozirnog ili nude laka na nokte, a nakon što se osuši, nekoliko kapi laka u boji, koji ćete koristiti za ocrtavanje vrha, prelijte na tanjurić. Finim tankim kistom pokupite malo boje. Ako nemate kistić, možete se koristiti i onim za oči ili usne.

Vizualno pojačanje: Color block stil za kreativan modni izričaj

Nalakirajte vrh nokta, ali pratite prirodnu bijelu boju nokta. Ovisno o noktima, zaoblite ga ili ga nacrtajte ravno. Kad se lak osuši, greške uklonite štapićem za uši koji ste uronili u aceton.