Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Isprobajte revolucionarnu FOREO četkicu za zube

Isprobajte revolucionarnu FOREO četkicu za zube

Jedinstvenu tehnologiju Sonic Pulse FOREO je iskoristio kako bi vam donio novu revoluciju - ovaj put u dentalnoj higijeni. Uz pomoć dm-a, revolucionarna njega zubi postaje još pristupačnija!

ISSA™ play električna četkica za zube kombinira Sonic Pulse tehnologiju s hibridnom glavom od PBT polimernih vlakana i vlakana od ultra-higijenskog silikona. Ova dinamična kombinacija sprječava stvaranje naslaga plaka, a polimerna vlakna pružaju viši stupanj higijene u odnosu na najlonska.

Lagana i kompaktna, s dvije zamjenjive AAA baterije, ISSA™ play četkica potpuno je vodootporna i obložena glatkim antibakterijskim silikonom. Dostupna je u pet boja, i vrlo brzo postat će nezamjenjiv dio vaše svakodnevne njege zubi.  

Za razliku od većine električnih četkica, ISSAPlay nježnija je prema desnima jer ne koristi rotaciju već pulsirajućom sonic tehnologijom uklanja plak i mrlje te zube čini blistavima. Detaljnije informacije o četkici saznajte na foreo.com/hr.

Rujan je izvrsna prilika da se upoznate sa svim prednostima Sonic Pulse tehnologije u dentalnoj higijeni jer u prodavaonicama dm-a u zamjenu za 30 active beauty bodova ISSA™ play električnu četkicu za zube možete kupiti uz 25 % popusta. Što znači da je možete kupiti za 262,50 kuna (redovna cijena 349,90 kuna).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što kupite ISSA™ play četkicu, ne zaboravite sudjelovati u dm-ovoj SMS nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti Hyundai i20 active ili jednu od 10 darovnih kartica dm-a u vrijednosti od 1.000 kuna. Više informacija o nagradnoj igri saznajte na dm-ovoj internetskoj stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju