Obavijesti

Lifestyle

Komentari 68

Istina o muškim višestrukim orgazmima: Svi ih mogu postići

Istina o muškim višestrukim orgazmima: Svi ih mogu postići

Istraživanja su potvrdila da iako su rijetki, muški višestruki orgazmi doista postoje, a mi vam donosimo kako možete uvježbati ljubavni mišić, odvojiti ejakulaciju od orgazma i 'pojačati' užitak

VIDEO

Mnogi su tvrdili da muškarci ne mogu imat višestruke orgazme zbog refraktornog razdoblja koje doživljavaju odmah nakon orgazma. Refraktorno razdoblje je specifično razdoblje tijekom kojeg ne postoji dostatna količina seksualne stimulacije koja može izazvati još jedan orgazam.

Duljina tog razdoblja varira od muškarca do muškarca, a kod mlađih muškaraca može trajati samo nekoliko minuta, dok kod starijih može trajati satima, a možda čak i danima. Znanstvenici smatraju da se to razdoblje ima osnovu u određenim neurokemijskim i hormonalnim promjenama koje se događaju u tijelu nakon orgazma.

Međutim, postoji mnogo muškaraca koji tvrde da su doživjeli višestruke orgazme. Muški višestruki orgazmi nužno ne znače i višestruke ejakulacije jer su, suprotno popularnom uvjerenju, orgazam i ejakulacija dvije različite stvari (iako se često pojavljuju zajedno).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
'Suprug i ja smo se zaljubili u istu ženu, sad živimo zajedno'
'Suprug i ja smo se zaljubili u istu ženu, sad živimo zajedno'

Orgazam se odnosi na niz mišićnih kontrakcija u području genitalija koje su popraćene intenzivnim osjećajem zadovoljstva, dok se ejakulacija odnosi na izbacivanje sjemene tekućine iz tijela. Da bi imao višestruki orgazam, muškarac ne mora ejakulirati više puta, kao ni uopće.

Osim toga, između orgazama, penis ne smije pasti i ponovno se ukrutiti, jer tad nije riječ o višestrukim orgazmima, nego o višestrukim seksualnim činovima.

Istraživači su zabilježili višestruke orgazme na malom broju odraslih muškaraca. Primjerice, u jednoj studiji istraživači su prikupili uzorak od 21 muškarca u dobi od 25 do 69 godina koji su izjavili da su iskusili višestruke orgazme.

Oko polovica muškaraca je rekla da oduvijek doživljavaju višestruke orgazme, dok je druga polovica izjavila da su ih iskusili tek kasnije u životu. Većina muškaraca koji su uvijek bili višestruko orgazmički je mislila da svi muškarci imaju višestruke orgazme i nisu znali da je njihova sposobnost neobična sve dok jedna od njihovih partnerica to nije istaknula.

Pet vrućih poza za nju: Za veći užitak dok vi sjedite na njemu
Pet vrućih poza za nju: Za veći užitak dok vi sjedite na njemu

Među onima koji su ih iskusili tek kasnije u životu, većina je rekla da im se to dogodilo sasvim slučajno - međutim, dvojica su rekla da su naučili kako postići višestruki orgazam.

- Oni su vježbali zadržavanje ejakulacije tik pred orgazmom sve dok nisu uspjeli razdvojiti ejakulaciju od orgazma. Oba muškarca su koristila tehnike kao što su metoda pritiska ili stani-kreni kako bi uspjeli - objasnili su znanstvenici.

Metode 'pritisne točke' i 'stani-kreni' su tehnike koje koriste muškarci koji imaju problema s uranjenom ejakulacijom kako bi postali izdržljiviji u krevetu.

Fotolia

Muškarci u studiji su rekli da je vrijeme između orgazama bilo kratko (obično samo nekoliko minuta), a većina ih je 'prijavila' između dva i devet orgazama - jedan čak i 16. Međutim, većina tih muškaraca rekla je da nemaju višestruke orgazme kod svakog seksa.

Nijedan od njih nije rekao da ima bilo kakve erektilne ili druge seksualne poteškoće, što sugerira da višestruki orgazmi nisu nužno štetu za ljudsko tijelo.

Višestruki orgazam su doista mogući i kod žena i kod muškaraca, a oni koji su motivirani mogu naučiti kako postati višestruko orgazmički, prenosi Sex And Psychology.

20 neobičnih afrodizijaka: Juha od penisa životinje, mravi, senf
20 neobičnih afrodizijaka: Juha od penisa životinje, mravi, senf

Ključ višestrukih orgazama su čvrst PC mišići ili ljubavni mišići koji se nalaze iza testisa. Kako biste ih pronašli, pravite se da urinirate pa pokušajte zaustaviti radnju. Učvrstiti ih možete metodom 'kreni-stani' il tehnikom 'pritisne točke' koju morate upotrijebiti tijekom seksa kako b osjetili senzaciju orgazma bez ejakulacije i postigli višestruke orgazme.

Metoda 'kreni-stani'

Vježbati se može tijekom seksa ili dok sami masturbirate. Prestanite sa svom stimulacijom i izvadite penis (ako se seksate) kada osjetite da ste toliko uzbuđeni da biste mogli ejakulirati za minutu. Zatim se opustite i pričekajte dok ne dobijete kontrolu nad uzbuđenosti i dok vas ne prođe nagon za ejakulacijom. Ako se seksate, za to vrijeme promijenite pozu ili partnericu zadovoljavajte oralno. Kada ste sigurni da vas je prošao nagon za ejakulacijom, nastavite seksualnu stimulaciju. Ovu vježbu možete ponavljati koliko god želite.

Top 7 precijenjenih seks poza: Puno posla, malo zadovoljstva
Top 7 precijenjenih seks poza: Puno posla, malo zadovoljstva

Tehnika 'pritisne točke'

Nekoliko trenutaka prije ejakulacije, pritisnite ljubavni mišić koji se nalazi između anusa i testisa. Ako ste početnik, trebali biste u isto vrijeme prestati sa seksualnom stimulacijom za svaki slučaj. Nakon nekog vremena, moći ćete izvesti ovu tehniku bez zaustavljanja seksualne stimulacije. Pritišćite ljubavni mišić dok ne prestane ejakulacijski nagon. Početnici bi trebali pritiskati mišić dodatnih deset sekundi.

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje