Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Istjerajte zombija, vraga ili drugog zloduha iz kreveta

Istjerajte zombija, vraga ili drugog zloduha iz kreveta
1

Vražji utjecaj počinje nedužno: nagovara vas da ukradete vilicu iz restorana ili uđete u kino bez karte. Uskoro traži da vozite ukradeni auto...

VIDEO

Ljubavna scena krije zastrašujuće likove, a jedini način da se obranite od čudovišta koja se žele uvući u vaš život jest da ih na vrijeme prepoznate. Psiholozi su od nekih opasnih osobina muškaraca sastavili popis “čudovišta” koja pod okriljem mraka nastoje živjeti na vaš račun. Tako iz mraka sebičnosti, pasivnosti, ravnodušnosti ili neriješenih problema iz prošlosti vrebaju zombiji, vampiri i kojekakvi mračnjaci. U prvi mah, vrag će vam se dopasti više od svih drugih spodoba. Uz njega adrenalin buja i šire se granice iskustva. Zao utjecaj počinje nedužno: nagovara vas da ukradete vilicu iz restorana ili uđete u kino bez karte. No stvari se zaoštravaju: moli vas da provode plaćate svojom karticom te da pozovete prijateljicu na kućnu zabavu utroje. Budite vlastiti egzorcist i istjerajte ga iz života. Jedinstveni recept za sve prikaze: dajte im dozu vlastita lijeka. Obrnite uloge i duhu dajte do znanja da imate svoj život i bivše momke, a mumiju ćete otjerati ako joj prestanete hraniti ego.

MUMIJA SAMO HRANI SVOJ EGO
Doima se uglađen, moćan i imućan. Dok ne otkrijete da zavoji kojima je omotan od glave do pete štite njegov ego. Svaki razgovor skreće prema sebi, a elegancija mu služi za skrivanje praznine i sebičnosti.

VAMPIR ŽELI SVU VAŠU ENERGIJU
Ispočetka vas privlači jer se čini da je doista zagrizao za vas. Doslovno, bez želje da popusti. Pričat će o problemima i tražiti podršku, ohrabrenje i usluge. Vrlo brzo iscrpit će vam svu energiju.

DUH U VAMA GLEDA SVOJU BIVŠU
Tek nakon nekoliko susreta shvatit ćete da on i dalje progoni bivšu. Uočit ćete da stalno odlazite na mjesta na kojima je bio s njom. Priznat će vam da vas voli, ali samo zato jer ga podsjećate na - znate već koga.

NIJE ROMANTIČAN NEGO ZOMBI
Nudi li vam samo tihe i mirne večernje provode, vaš dečko je zombi. Uvijek ćete se vi truditi, poticati izlaske i razgovor. Možete pokušati udahnuti život mrtvom puhalu molbom da jednom i on nešto predloži i isplanira, ali slabi su izgledi da će se trgnuti.

TERMINATORU STE SAMO UKRAS
Dosljedan je i marljiv te nikad ne zaboravlja važne datume. Ali to čini samo zato jer se od dobrog partnera tako nešto očekuje. Poput svakog robota, potpuno je bezosjećajan, a partnericu je našao samo zato jer svi u tvrtki imaju djevojku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'