Obavijesti

Lifestyle

Komentari 148

Ivan (83) uzeo PLUS+ pristup na 24sata i osvojio skuter u igri: 'Sjajan dar za moj rođendan!'

Ivan (83) uzeo PLUS+ pristup na 24sata i osvojio skuter u igri: 'Sjajan dar za moj rođendan!'

Ovu nagradu su 24sata darovala povodom svog prvog rođendana PLUS+ izdanja, a Ivanu je došla kao uranjeni rođendanski dar. Naime, uskoro slavi 83 rođendan

VIDEO

Ja dobio skuter? Ma, dajte, molim vas, prepričava nam kroz smijeh Ivan Črnko kako je reagirao kad su ga iz naše redakcije nazvali i priopćili mu sretnu vijest da pripremi mjesto na koje će smjestiti svog novog limenog ljubimca - skuter Peugeot Django, modernog dizajna i crvene boje. A osvojio ga je jer se pretplatio na naše PLUS+ digitalno izdanje na nagradnoj igri. Nije vjerovao da je takav sretnik sve dok skuter nije stigao u dvorište obiteljske kuće u Sunji kraj Siska.

POGLEDAJTE VIDEO: Nagradna igra

Pokretanje videa...

Ivan Črnko osvojio skuter VIDEO

- Nikad ništa u životu nisam dobio, ovo je prvi put. Nikad nisam ni vjerovao u te nagradne igre, uvijek sam mislio da je to sve namješteno. Zato sam još više bio u šoku, jednostavno nisam mogao vjerovati da sam od svih ljudi baš ja sretni dobitnik - priča Ivan dok sjedi na crvenoj "pili".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim što nikad ništa nije osvojio, otkriva nam još jednu zanimljivost. Naime, 24sata su ovu nagradnu darovala povodom svog prvog rođendana PLUS+ izdanja, a Ivanu je došla kao uranjeni rođendanski dar.

Sunja: Ivan Crnko osvojio je skuter na nagradnoj igri 24sata PLUS

- Za mjesec dana mi je rođendan - sretno govori ovaj umirovljenik, koji će idući mjesec napuniti 83 godine. Ima Ivan i dvoje unuka, koji žive u Zagrebu, ali skuter, kaže kroz smijeh, ostaje njemu. Boji se da im se nešto ne bi dogodilo, a to si, kaže, ne bi mogao oprostiti.

- Mogu se provozati kada dođu. Nisu ni znali da sam ga dobio dok nije stigao u dvorište. Ali ni tad nisu vjerovali, pa sam im slao fotografije da se uvjere - kaže Ivan, kojem će skuter, budući da je i dalje aktivan, dobro doći u obavljanju svakodnevnih sitnih obveza u okolici.

Naime, iako ušao u deveto desetljeće života, još pomalo radi. Mehaničar ostaje mehaničar, a za popravak i pomoć susjedima uvijek ima nešto.

Sunja: Ivan Crnko osvojio je skuter na nagradnoj igri 24sata PLUS

- Popravljam motore, aute, traktore, stalno nešto radim u svojoj garaži. Vozim i dalje auto, vozio sam i motocikle, a sad ću na skuteru biti i mobilniji. Možda i šetnje, u koje svaku večer idem, zamijenim vožnjom - šali se Ivan.

A kako je aktivan u svojoj radionici, tako je i u praćenju najnovijih vijesti na internetu.

- Čitamo 24sata godinama, ali sve rjeđe kupujemo novine, pa sam se prebacio na internet. Pratim sve što se događa, a kako vam je sad većina članaka 'zaključana', odlučio sam pretplatiti se da bih imao pristup vašem sadržaju. Još je bila i akcija za godišnju pretplatu za 59 kuna, što si mogu priuštiti. I tako sam nedavno vidio nagradnu igru. A nemam što izgubiti, treba upisati samo podatke, pomislio sam. I upisao ja svoje ime i prezime, onako bez veze, nisam to nikome ni rekao, ni supruzi, misleći da nemam šanse - kaže i zaključuje kako se čuda ipak događaju.

OVDJE se možete pretplatiti na 24sata PLUS+, čitati neograničeno sav sadržaj i sudjelovati u svim budućim igrama

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje