Obavijesti

Lifestyle

Komentari 44

Izradite si vlastite talismane: Magične biljke za ljubav i sreću

Izradite si vlastite talismane: Magične biljke za ljubav i sreću

MOĆNA ZAŠTITA Uz rituale prirodne magije u život možete prizvati duh i inteligenciju biljke. Kako biste učvrstili čini, pažljivo birajte boju tkanine i vezica za talisman

VIDEO

Odaberite odgovarajuće magične biljke te pravu boju vrećice, i biljni talisman će poput magneta u vaš život privući ljubav, novac i sreću.

Riječ je o vrećicama od svile, baršuna ili pamuka napunjenim biljem koje ima ljekovita ali i magična svojstva. Svaka biljka ima specifičan ‘opis posla’, no osim odabira biljke, važno je odabrati i pravu boju tkanine od koje ćete izraditi vrećicu te boju vrpce kojom ćete je svezati nakon što ste je napunite biljem.

Zašto ne možete pronaći pravu ljubav? Znate li što vas koči?
Zašto ne možete pronaći pravu ljubav? Znate li što vas koči?

Bilje izmrvite u mužaru. I pritom se koncentrirajte na želju. Stavite potom bilje u vrećicu i zavežite je vrpcom. Talisman potom napunite zrakom, vatrom, zatim i zemljom. Primite ga u ruke te izdišite u njega kako biste ga napunili svojom energijom. Poškropite ga kapima vode kako biste ga napunili energijom vode te vatrom tako što ćete ga provući kroz plamen svijeće. Na kraju ga uronite u sol. Držite ga u rukama, izdišite u njega i napunite ga energijom koju može pobuditi vizualizirajući želju. Učvrstite čini vežući talisman. Želite li talisman za zaštitu, u crvenu vrećicu stavite bosiljak, kopar, divlji pelin ili neke druge biljke zaštitnice koje odbijaju negativne vibracije. Dodajte novčić ili naušnicu. Povežite bijelim ili srebrnim koncem.

Talismani se izrađuju 
u fazi Mjesečeva rasta:

Talisman za 
privlačenje novca 


Za Mjesečeve faze rasta u zelenu vrećicu stavite pet bundevinih sjemenki, štapić cimeta i plaćen račun te vrećicu zavežite zelenom vrpcom. Zapalite zelenu svijeću, kapnite ulje bosiljka ili cimeta te triput u devet minuta ponovite svoju želju. Talisman neka uvijek bude pokraj vašeg novčanika.
Ili uzmite četvrtasti komad zelene tkanine i napunite ga: boražinom, lavandom, šafranom (ili druge tri odgovarajuće biljke). Stavite nekoliko kristala kamene soli i tri srebrna novčića. Zavežite zlatnim i srebrnih koncem s osam čvorova. 



Nađite svoju djetelinu s četiri lista


Talismani najsnažnije djeluju kad ih se slučajno nađe. Uspijete li u šetnji naići na djetelinu s četiri lista, sprešajte je, osušite i nosite u novčaniku ili privjesku. Ona štiti od munja i gromova, a listovi djeteline donose slavu, bogatstvo, vjernost, ljubav i zdravlje.

Talisman koji budi 
ugasle strasti

Želite li ponovno probuditi ili pojačati ugašenu seksualnu strast, od okrugloga komada tkanine napravite crvenu vrećicu. Napunite je laticama ili pupoljcima ruže, cvjetovima bagrema i jasmina te mirtom i lavandom. Dodajte bakreni novčić ili prsten te svežite plavim koncem sa sedam čvorova.



Čišćenje je Lavu noćna mora, a Djevica pere dok sve ne blista
Čišćenje je Lavu noćna mora, a Djevica pere dok sve ne blista

Talisman za sreću

Potrebno je spremiti tri crvene svilene trake od 180 centimetara koje ste prethodno “nakadili” iznad tamjana te plamena crvene i bijele svijeće. Napravite čvor na jednom kraju i zamislite želju koju želite ostvariti uz molitvu sedam anđela čuvara, a zatim od traka napravite pletenicu. Kad dođete do kraja, napravite još jedan čvor te ponovite želju i molitve. Između dva čvora mora se napraviti još pet čvorova na jednakom rastojanju te svaki put ponoviti želju i molitvu. Ovu magičnu traku nosite sa sobom do ispunjenja želje. Taj se talisman radi u vrijeme mladog Mjeseca.

Bikovi su prirodno talentirani, a Ribe mogu biti mračne i zle
Bikovi su prirodno talentirani, a Ribe mogu biti mračne i zle

Za privlačenje ljubavi

Mora biti napravljen u petak. U ružičastu ili bijelu platnenu vrećicu od pamuka ili lana stavite kristal rozenkvarc, lavandu i borove iglice. Vrećicu isprskajte ružinim uljem. Dok pravite ovaj biljni talisman, molite se anđelu Šamuelu da vas uputi prema osobi koja vam je namijenjena i da s njom budete sretni. Ovaj biljni talisman stavlja se ispod jastuka na kojem se spava te se svaku večer tijekom tjedan dana moli uz svoju želju i molitva svetoj Marti. Talisman nitko ne smije vidjeti ili dotaknuti.

Za pobjedu na sudu

Uzmite četvrtastu plavu tkaninu, napunite je lovorom, korijenom biljke batata (Ipomoea), gospinom i hajdučkom travom. Ako vas neprijatelj tuži, dodajte češer ili dio češera, duhan i malo gorušice. Povežite ljubičastom vrpcom. Slobodno improvizirajte s talismanima i dodajte svoje simbole ili probajte neku drugu kombinaciju biljaka. Ono što osjećate kao najbolje tako će i djelovati.



Za iscjeljenje 
slomljena srca

Okrugli komad plave tkanine ispunite mirtom, laticama bijele ruže i rumencvijetom. Uzmite bijelo platneno srce i prerežite ga na dva dijela, zašijte ih plavim koncem i stavite u talisman. Dodajte novčić da privučete novu ljubav. Zavežite bijelim koncem.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku