Obavijesti

Lifestyle

Komentari 50

Izumio ljepilo za vaginu kao zamjenu za tampone i uloške

Izumio ljepilo za vaginu kao zamjenu za tampone i uloške

Kiropraktičar Daniel Dopps predstavio je svoj izum za žene - vaginalno ljepilo koje bi trebalo one dane u mjesecu učiniti "čišćim i zdravijim". Reakcije su uglavnom negativne

VIDEO

Američki izumitelj dr. Daniel Dopps iz Wichite u Kanzasu, patentirao je ljepilo za vaginu 10. siječnja ove godine, piše britanski Telegraph. Riječ je o proizvodu koji lijepi vaginalne usne i zadržava menstrualnu krv u tijelu do trenutka kada žena treba mokriti.

Na svojoj LinkedIn stranici napisao je: 

- To je prirodni spoj amino kiselina i ulja u formi ruža kojim se mažu vaginalne usne i pritom lijepi kako bi se zadržala menstrualna krv i urin u vestibuli iznad nje, gdje se nalaze vaginalni otvor i urinarni izlaz.

On smatra da njegov izum uklanja potrebu za tamponima i ulošcima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ljepilo se rastvara s urinom, tj. pri obavljanju male nužde, a sva zadržana tekućina u tijelu izlazi van. Probajte razmišljati o tome kao da trenirate mjesečnicu - sve je čišće, zdravije, sigurnije i smanjuje se rizik od infekcija - pojasnio je motive stvaranja ovog patenta. 

Početkom tjedna Facebook stranica tvrtke Mensez Tehnologija je postala viralna, tisuće korisnika te mreže je s čudom i nevjericom počelo dijeliti sadržaj s njihove stranice i kritizirati proizvod zbog nerazumijevanja ženske anatomije, a neki su čak otišli toliko daleko da ga optužuju za mržnju prema ženama. 

Javili su se i ginekolozi i doktori opće prakse. 

Dr. Jennifer Gunter, an OB/GYN who previously had to tell you people that sticking jade eggs up your vagina is an unwise...

Posted by The World Of Physics on 22. veljače 2017

- Proizvod još nije dostupan na tržištu, a do sad je samo mali broj žena imalo priliku isprobati vaginalni ruž - izjavio je Dopps za američki časopis Forbes i nastavio komentirati lavu reakcija na društvenim mrežama:

- Veliki dio LGTB zajednice, posebice lezbijke, su bijesne na mene jer sam bijeli hetero muškarac.

Facebook i Twitter stranice koje su početkom tjedna bile masovno posjećene, u ovom trenutku su zatvorene navodno zbog hakerskog napada na Twitter. Napad se dogodio nakon što je Dr. Dopps odgovorio na komentar na Twitteru:

Fotolia

- Ti kao žena si trebala smisliti bolje rješenje od pelena i čepova, ali nisi. Razlog tome je što su žene za vrijeme mjesečnice fokusirane na nju i općenito rastrojene, a to je čak četvrtina vremena u životu kad su žene daleko manje produktivne, nego što bi trebale biti - napisao je.

Za dodatne informacije o proizvodu može se posjetiti službena stranica Mensez Tehnologije, budući da ostali oblici internet komunikacije nisu aktivni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima