Obavijesti

Lifestyle

Komentari 34

J.Lo otkrila što je sve radila da bi zablistala na dodjeli Oscara

J.Lo otkrila što je sve radila da bi zablistala na dodjeli Oscara

Pjevačica je oduševila na dodjeli Oscara 'metalik' haljinom Toma Forda, glamuroznom frizurom i 'smokey eye' makeupom, a fanovima je pokazala i da takav izgled ne dolazi 'iz vedra neba'

VIDEO

Jennifer Lopez (49) bila je jedna od najbolje odjevenih na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Zablistala je u 'metalik' haljini Toma Forda, koju je upotpunila jednostavnom frizurom inspiriranom starim holivudskim glamurom i 'smokey eye' makeupom kojim je naglasila oči.

POGLEDAJTE KAKO SE SPREMALA ZA OSCARE:

Lopez je naime veteranka crvenog tepiha, i ponovno je zasjala u svojem klasičnom stilu. Budući da je izgledala kao da je s druge planete, obožavatelje je oduševila videom kojeg je objavila na Instagramu. U njemu je naime pokazala koliko je truda uloženo da se dobije takav glamurozan izgled i da on ipak nije 'pao s vedra neba'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U videu kojeg je nazvala "Priprema za Oscare s mojom ekipom", Jennifer je isprva bez šminke, i pokazuje korak po korak što je sve bilo potrebno da bi zablistala, počevši od makeupa, preko frizure, ispijanja osvježavajućeg napitka pa sve do odijevanja.

Stilisti su ju fenirali i lagano joj uvijali kosu, rašpali i uređivali nokte, a birala je i kako želi biti našminkana na tabletu. Malo ju je šminkala ekipa, no neke je poteze kistom povlačila i sama, uz to se dobro zabavljajući, čak i 'plešući' na stolcu. Dok je na početku videa izgledala umorno, kad je cijela priprema bila gotova, presvukla se u haljinu i pokazala potpuno novi look. Ekipa je slavila povikom: "Uspjeli smo!"

- Kad pomislim na Oscare, mislim na J.Lo – rekao je jedan od članova ekipe u videu. Iako nije bila nominirana za Oscara, sva su svjetla reflektora bila usmjerena na nju. Na crveni tepih došla je u pratnji Alexa Rodrigueza koji se pojavio u neutralnoj crno-bijeloj kombinaciji. Na Instagramu se našalio da izgleda kao konobar naspram Jennifer. Pohvalio se fotkom s njom uz tekst: "Ogledalce, ogledalce, tko ima najseksi pratnju?" 

Nakon Oscara, Rodriguez je snimio njihov razgovor u limuzini i objavio ga na društvenim mrežama. Govorio je da je jako uzbuđen jer su to njemu prvi Oscari, a Jennifer je već iskusna u tome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Oscars glam.

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

On je naime cijelo jutro ispitivao fanove treba li obući bijeli ili crni sako, bijeli ili crni sat, niske ili visoke cipele i onda su pratitelji glasali. Alex i J.Lo su nakon Oscara komentirali i kako su drugi bili obučeni. Njemu je super bio Pharrell Williams, a njoj Lady GaGa, iako je kolegijalno pohvalila sve dame da su bile divne. Večer su završili također sa stilom - koktelima. 

BOGATAŠICA SE ZABAVLJA NAKON BURNOG PREKIDA: Izašla van sa sestrama polugola, u prozirnom kombinezonu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?
NOVA GENERACIJA

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?

Ah, ti Millennialsi. To je generacija koja nameće trendove, stoga je i među najvećim potrošačima, pokazalo je istraživanje agencije Pew Research. Obuhvaća sve rođene između 1980. i 2000. godine

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?
FOTOSTARENJE

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?

Mnogi misle da je kožu potrebno mazati zaštitnom kremom samo kada su na plaži, no sunce oštećuje kožu i pri svakodnevnom izlaganju. Zato se trebate zaštititi i pri najmanjem izlasku na sunce, čak i za oblačnih dana
Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae
PROMO

Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae