Obavijesti

Lifestyle

Komentari 129

Jednom je penis otpao, a kod drugog su mislili da je bomba

Jednom je penis otpao, a kod drugog su mislili da je bomba
1

Činjenice o penisu: Najdulji penis mjeri 34,29 cm u erekciji i vlasniku donosi probleme, jednom je muškarcu penis otpao nakon injekcije kokaina u njega...

VIDEO

  • Na svakih pet do šest milijuna muškaraca, jedan se rodi s dva penisa, od kojih oba mogu biti funkcionalni. Na 30 milijuna muškaraca, jedan se rodi bez penisa, ili barem potpuno formiranog.
  • U jednom aboridžinskom plemenu penis se obrezuje tako da se zareže po dužini. Potom se na ritualu inicijacije "izravnava" tako da se postavi između dva kamena. Oni vjeruju da nakon toga penis izgleda ljepše. 
  • Amerikanac Jonah Falon ima službeno najduži penis na svijetu te mjeri 34,29 cm u erekciji. Ipak, to mu donosi i određene probleme - osiguranje na aerodromu jednom su sumnjali da u gaćama nosi bombu.
  • Penis jednog muškarca je doslovno "otpao" nakon što je u njega ubrizgao injekciju kokaina kako bi otupio tkivo i produljio seksualni užitak. Rezultat su bili brojni krvni ugrušci i gangrena, a također je izgubio obje noge te devet prstiju na rukama.
  • Sperma iz penisa izlazi pri prosječnoj brzini od 45 km/h. Rekord u najvećem "dosegu" sperme je 5,4 metra.
  • Sperma kao tekućina sadrži tri prirodna antidepresiva i kortizol.
  • Koro sindrom označava stanje stalnog straha od povlačenja genitalija ili smanjenja penisa kod muškaraca. U Singapuru je 1967. g. zavladala masovna panika i 469 muškaraca je posjetilo liječnika u strahu od tog sindroma.
  • Do loma penisa dolazi isključivo za vrijeme erekcije, a svaki treći slučaj se događa za vrijeme seksa u kojem je partnerica gore i penis se nasilno svine nakon što isklizne iz vagine.
  • Seksualna neaktivnost može dovesti do smanjenja veličine penisa zbog manjka kisika kojeg do genitalija donosi krv.
  • Jednom je 13-o godišnjaku na sudu suđeno kao starijem maloljetniku, jer su liječnici procijenili da je njegov penis prevelik za tu dob  - odnosno da ima najmanje 16 godina.
  • Lorena Bobbitt je 1993. g. odrezala svom suprugu penis dok je spavao. Kirurzi su mu ga prišili natrag, a nakon toga je glumio u porno filmu "John Boobit: Uncut&Frankenpenis".
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru