Obavijesti

Lifestyle

Komentari 87

Jedva prekriju međunožje: Novi trend koji izluđuje muškarce

Jedva prekriju međunožje: Novi trend koji izluđuje muškarce

Ovog ljeta postaju sve popularniji dvodijelni, ali i jednodijelni kupaći kostimi koji više otkrivaju nego što pokrivaju. Popularni visoko rezani kupaći jedva da prekrije ženino međunožje

VIDEO

Čini se da su ovo ljeto postali dosta popularni kupaći kostimi visokog struka, ali kakvog visokog struka. Visoko rezani kupaći kostimi postali su hit u modnom svijetu od strane mnogih influencera, a poznati su po tankoj trakici koja jedva da prekriva žensko međunožje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on

'Katch Me' and 'I Saw It First' spadaju u online internetske trgovine koje prodaju 'nerealne' dizajne ovih visoko rezanih kupaćih kostima koje ljudi uspoređuju sa 'zubnim koncem'.

Unatoč tome što su takvi kupaći jednodijelni, oni vjerujte, ne sakrivaju mnogo, već pokazuju jako puno više kože nego što ste mislili. 

Jedna korisnica TikToka snimila je video na temu kupaćih kostima 'upitnog' dizajna. U videu je spomenula kako bi cure koje nose ovakve kupaće trebale zalijepiti trakicu kod međunožja kako im ne bi nešto slučajno ispalo. 

- Pokušavate mi reći da moje međunožje stane u to? - pitala se korisnica na TikToku.

No ovakvih kupaćih, koji skoro pa ne prikrivaju ništa je mnogo. Od dvodijelnih visoko rezanih kupaćih s gornjim dijelom od dugih rukava (da dugih rukava) do jednodijelnih koji izgledaju kao da je neko spojio tri malene tanke trakice.

No osim što bi cure ovakve kupače doslovno trebale zalijepiti, nikako ne smiju zaboraviti i na depilaciju, što su preporučili mnogi u komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #BLACKLIVESMATTER (@kazcrossley) on

Mnogi su komentirali kako bi takve kupače zaista voljeli vidjeti na stvarnoj osobi, a ne preko fotografija, piše The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saffron Barker ♡ 🦋🖤 (@saffronbarker) on

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani
JESTE LI ZNALI?

Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani

Čak i svježe očišćeni ručnici mogu sadržavati 190.000 bakterija, a brojka se penje na čak 17 milijuna nakon samo jednog dana korištenja, ističe stručnjak