Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

Jesen u military stilu: Naučite kako ga kombinirati sa stilom

Jesen u military stilu: Naučite kako ga kombinirati sa stilom
18

Vojnički stil možete ublažiti lepršavim materijalima kao što su haljine ili košulje od čipke, a maskirne hlače pristaju i uz strukirani sako, ali i uz jednostavnu majicu

VIDEO

Ove sezone brojna dizajnerska imena poput Salvatorea Ferragama, Dries van Notena, Jasona Wua i modne kuće Burberry vratila su military stil na velika vrata. Oštri rubovi i precizni krojevi dobili su ženstvenu notu, a gumbi su istaknuti zlatnim tonovima, kako to predlaže Victoria Beckham. 

No s military stilom treba biti oprezan, zato što je toliko upečatljiv da može "preuzeti" kompletni look. Upravo je zato najbolje nositi samo jedan komad u vojničkom stilu, bilo da su to kaput ili hlače i kombinirati ga s neutralnim bojama poput crne, sive, smeđe ili bijele. 

Kako kombinirati jakne i kapute

Pravi hit ove sezone jest spajanje teških i laganih materijala, a isti efekt možete postići i military stilom. Tako se kratki kaput na dvoredno kopčanje odlično slaže s romantičnim čipkastim košuljama i skinny trapericama zato što će čipka ublažiti agresivni vojnički štih. Jednako dobro kaput izgleda i u kombinaciji s lepršavim haljinama i visokim čizmama. 

Dugi kaput kakav nosi Kate Middleton ili kakav predlaže Salvatore Ferragamo možete kombinirati s elegantnim kombinacijama i visokim potpeticama, ali i s print haljinama te visokim čizmama. 

Odvažniji seksi look

Victoria Beckham maloj crnoj haljini podarila je novi i odvažniji look. Haljina, iako u vojničkom stilu, savršeno naglašava liniju tijela i djeluje seksepilno. Takav tip haljine idealan je za hladnije dane, a sam je po sebi toliko upečatljiv da modni dodaci nisu ni potrebni. Haljinu kombinirajte s visokim čizmama. 

Maskirne hlače mogu biti ženstvene

Maskirne hlače odlično se slažu s casual stilom, pa ih možete nositi s jednostavnim bijelim ili sivim majicama, a za ženstveniji izgleda kombinirajte ih sa strukiranim sakoom poput Victorie Beckham. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje