Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Jesen/zima 2010. donosi neukrotive crvene kovrče

Jesen/zima 2010. donosi neukrotive crvene kovrče
1

Ženama porculanskog tena stilisti preporučaju bakrene nijanse, maslinastoj boji kože mahagoni, a jarkocrvena je rezervirana samo za tamnopute

VIDEO

Iako samo četiri posto svjetske populacije imaju prirodnu crvenu kosu, vatreni ženski uvojci u ovoj i novim sezonama gotovo su popularni kao i u vrijeme engleske kraljice Elizabete I. Osim učestalih zahtjeva za promjenom imidža u salonima, frizerska struka u Velikoj Britaniji izvješćuje i o porastu prodaje preparata za njegu crvene kose u prodavaonicama. Istodobno neukrotiv i profinjen trend u oblikovanju kose promoviraju mnoge žene svjetskog šoubiza poput putene glumice Christine Hendricks iz televizijske serije “Momci s Madisona”, top-modela Lily Cole i ekstravagantne pjevačice Florence Welch. Ženama porculanskog tena stilisti preporučuju bakrene nijanse, onima maslinaste boje kože najbolje će pristajati mahagoni, a s jarkocrvenom bi trebale eksperimentirati jedino tamnopute žene.
Budući da se crvena najbrže ispire, kosu treba redovito hraniti uljem i preparatima za obojenu kosu, a prije izlaganja suncu obvezno nanijeti sprej s UV faktorom.
>>>Christine Hendricks je prirodna plavuša
Iako je prepoznatljiva po crvenoj kosi, američka glumica Christina Hendricks zapravo je prirodna plavuša. Prvi put je obojila kosu s deset godina.
>>>Lily Cole i Florence Welch ne prolaze nezamijećeno
Riđokosa britanska manekenka L. Cole i pjevačica britanskog benda Florence and the Machine F. Welch njeguju vatreni izgled.

ROMANTIČNE KOVRČE U NEKOLIKO POTEZA
Na kosu najprije nanesite pjenu ili serum za učvršćivanje pa je nakovrčajte velikim uvijačima. Prstima dodajte ulje ili sprej za sjaj.
RAZBARUŠENA KOSA IDEALNA JE ZA TOPLE VEČERI
Na vlažnu kosu nanesite sprej za volumen. Na prst namotajte pramen po pramen pa ga pričvrstite. Osušenu kosu samo protresite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme